Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ok, ali kakav centar grada. 4km od centra, ali da ima istoriju i da treba obnoviti, sigurno.
Klix da ispravi naslov?????? Nevjerovatno, ja konto poludio, sad piše ulaz, sad centar
@hej.ba https://www.youtube.com/watch?v=j7iHy4M5uA8
Ništa lakše, samo okačite tablu sa natpisom MUZEJ ;- ))
hahahha dobar dobar.
javnu kucu napravite kurve i onako imate puna ih tuzla 99%
zaboravila si studentice sa okolnih brda i palanina
Autor je zaboravio, slučajno ili namjerno da napomene, da je u ovom objektu donesena odluka o pobuni husinskih rudara protiv izrabljivačkog odnosa gazda prema svojim radnicima na čelu sa Mitrom Trifunovićem. Ta pobuna je imala i svoju istorijsku vrijednost, jer je pokrenula i val novih pobuna širom tadašnje kraljevine.
Tuzla mi se čini ipak jedan korak ispred ostatka BiH u mentalnom smislu....možda i dva....
Tuzla zapad nema sta?
@meth XXIV Ne znam zašto se meni obraćaš u smislu ''imate''. Ja uopće nisam iz Tuzle niti ikad kročih u taj grad nego sudim po onome što čitam, čujem, gledam... Moj je dojam takav i šaljem poljubac Tuzli iz moje Hercegovine! A to što je tebe neka nogirala ne znači da je drolja, možda si ti jednostavno ružan...ili glup?
Kakv muzej nismo mi za muzeja,to ce samo kupit daba prasinu a i cjene ce nabit za ulaz a ljudi nemaju para i plata normalno da jedu svaki dan kako dobro zive u Bosni.To ce biti jedino dobro za politicare da naprave sebi kupleraj,javasluk il prodaju BIngu il Konzumu.A muzej nama netreba posto su se svi i zatvorili svakidan je nama muzej na otvorenom.Muzej robovlasnickog drustva i prezivljavanja u Bosni i Hercegovini.
Ako je ovo ulaz u grad, onda ne znam... Zna se gdje je stojala tabla "Tuzla" ;)
RUGLO?? DOĐITE NA BJELAŠNICU I IGMAN PA DA VIDITE ŠTA JE PRAVO RUGLO. POSTRATNA SARAJEVSKA ELITA GRADI ZGRADU DO ZGRADE, IMA SE MOŽE SE. (NAKRALO SE )ŠTA PAPAK ZNA? NE BI BIO PAPAK KADA BI ZNAO KOLIKU ŠTETU OVAKVOM VRSTE GRADNJE NANOSI PLANINI. NE PADA MI NA PAMET DA IDEM I GLEDAM OVAJ KIČ NA PLANINAMA. DOŠLO VRIJEME DA GRAĐANI NE IDU IZ GRADA A DA SE PAPCI PONOVO VRAĆAJU PRECIMA (BRDIMA) I NEKA, SAMO DA NE PRAVE OVAJ KIČERAJ.
meth XXIV tipična reakcija pogodka u ,,sridu,, dovoljno mi je da si barem shvatio poruku mog teksta i koliko vidim slažeš se sa istom. jer, da se ne ne slažeš ne bi prosuo ovoliko žuči. haha I samo još nešto. Traži da ti učiteljica vrati pare koje si joj dao u zamjenu za diplomu o završenoj osnovnoj školi jer te nije naučila čak ni sva slova. Zapamti barem da se ne kaže graDŽanko nego se kaže i piše građanko. Sve najljepše, GRAĐANKA
kakav muzej, džamija ili bingo. igram keca!
Dobro su se sjetili. Mene bude sramota, a cak ni nisam iz Tuzle... Samo da ne naprave kafanu
Nema kad Jasmin i bratija,a trebali bi jer su im ovdje najvece pristalice :)
...kako nam upališe "svjetlo" sve je nazadovalo, osim gluposti...ona napreduje brzinom širenja univerzuma.
...."širenja univerzuma"....???????????? ;-)
...burnika, postoje teorije koje govore o konstantnom širenju beskrajnog univerzuma...glup sam ja da skontam kako beskraj postaje još beskrajniji, ali svašta je moguće :) ...kraft, tačno ću nabavit tamne očalinke kontra vlikog "svjetla"...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"NAJT KLUB"
OVO JE NAJT KLUB
sve te barake-cijelu kreku srusiti
Kakvo Društvo za tjelesno vaspitanje? To treba srušiti i napraviti đamiju za naše đematlie..
škole su već nešto drugo.. njih treba pretvoriti u medrese
ko je vidio korist od fabrika, to su kjafirski izumi.. umjesto fabrika treba napraviti islamske kulturne centre da se naše đematlie okupljaju uz himber, kahvu i rahatlokum..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)