Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mi smo, nako u većini, skupina običnih primitivaca i poludivljaka. kad razgrneš ispod polovnih audija, raznoraznih kul smartfona, brendiranih krpica, kravatica, tenica na gospodi i bezbrojnih slojeva šminke, štiklica i bundica na damama, izroni autohtoni balkanski krkanluk, oličen u opštoj nebrizi za bilo šta drugo osim sopstvene guzice i brižljivo njegovanog glumatanja nečeg što definitivno nismo.
...i sad, iz inata, odo uzet golf palije i učlanit se "u klub". što neko reko, i pranđed mi je šuto golf, na proputovanju od jednog svog dvorca do drugog svog dvorca. jesmol gospoda "spedigreom" il nismo.
@Lostframe ...ma, jarane, vakat je za pogospodit se. nabacim "great getsby" outfit, trknem do poršeovog salona po kakvog macana, micana, kakolisevećzove i instantly se upišem u "metropolitance & metrosexualce & najpoželjnije neženje".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A najljepsi ugodjaj je sjediti na klupi i gledati u Miljacku i male brane.Vidis tamo stotinjak plasticnih boca kako se igra voda sa njima...Pravo za opustanje.
još ljepse je prosetati uz željeznicu na elidži
@Doboyopet Postim,sreca...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema vecih peksina od vas istocnjaka, da vam ne nabrajam rijeke od Tuzle do Sarajeva i sta ste sve uradili od njih fuuuj.Dusa me moja zaboli kad prodjem kraj rijeke Bosne i vidim 3 tone smeca onako u 100 metara toka. I jos na to kad dojete kod nas u Krajinu tvrdite "Ni sami ne znate sta imate" (Misli se na prirodu i cistocu rijeka) da vam ka'em sada i javno: Znamo mi dobro sta imamo,zato i cuvamo i cistimo!
Gdje je sad Dino Konakovic koji sve zna.
Samo treba pratiti stanje uz rijeku i sve ce vam biti jasno, Nekada je izvor sa Pala takoder se dolijevo u Miljacku ali su oni okupatori to preusmjerili, tako da je stanje itekako dobro kad se uzme ta cinjenica u obzir
pa nemojte , a Šeher, a Sarajevo, a raja...
Ja nisam iz Sa ali mislim , treba prvo tacno utvrditi a mozda se I vec zna , cija su govna , jesu li od Srba sa Pala , glasaca SDA , nekih cergara , Sandzaklija , Albanaca i koga vec I onda te ljude oficijelno na televiziji u novinama I na internetu proglasiti najvecim govnarima u BiH.
Sad ce NG snimati emisije o džungli odavlen
Ovo je jedan od elemenata koji razlikuje kasabu od grada .... Pa sad skontajte na šta je Sarajevo spalo ... !!!
Ovo je jedan od elemenata koji razlikuje kasabu od grada .... Pa sad skontajte na šta je Sarajevo spalo ... !!!
To im je lice i to im je naličje. Kokanovic i bratija
korupcija, peksinluk i psi lutalice ....
ko ce ocistiti, kad smo svi magistri bez posla, mi cekamo kancelariju
nije od nacionalnog interesa štaš
Ruglo grada = građani, čast izuzetcima
@gdjica_zlica al ne moraš smeće oko sebe da bacaš
Sarajevo je prije 30 godina izgledalo modernije i čišće nego danas...
@Lostframe To je bilo zlatno doba,rusi poslase u Sibir 5-6 trenera.
@Lostframe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)