Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi rudari samo Bosnu potkopavajut. Iznutra!
Rudari Zenice i Banovica su apsolutne budale, strajkuju sami protiv sebe. Svjesni su da ih ima viska, umjesto da traze od vlade da rascisti one koji ne rade i nisu u proizvodnji, razni stranacki poltroni, direkcija, kurve, kojekakvi nadzornici,smjenovodje kojih je pun kufer i da im povecaju plate oni stite neradnike. Sta ce rudniku 30 i vise inzenjera? Vozaci sve balavci koji treba da rade,a ne sluzbena vozila vozikaju.
A i vama želim isto ono što ste željeli radnicima Aluminija,ni manje ni više
Rudari, molim Vas, nemojte sebi narušavati zdravlje, nego izađite iz jame i dajete dostojanstveno otkaz i nemojte nikada više raditi, neka zatvore lopovi ili neka oni idu u jamu i kopaju, posla ima i na zemlji! Ako neko od Vas umre, ili naruši sebi zdravlje, država i sistem neće se brinuti ni za njega ni za njegovu porodicu, mislite dalje, čuvajte zdravlje, jer zdravlje je najvrednije što čovjek može imati u životu! Svi dajete kolektivni OTKAZ!
Dušman im nebi dao bolji savjet nego ti Nahebo je koga ti nasavjetujes
Doci ce Provalić (Novalić), da vas podrzi.
Da vade dijamante kod nas bi propali
braco rudari...vrijeme je da izadjete iz zemlje...i da tamo posaljete ratne profitere i njihove uhljebe s kupljenim diplomama...jer tamo je njima mjesto da drzava stane na noge i da nam se vrati skolovana i sposobna omladina koju uhljebi protjerase....