Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je njima kad imaju redovan topli obrok.Pašteta i pola kruha = 1,7. A šta je sa ostalim parama od toplog obroka.(čevapi i jogurt)
rasplakah se ko ***** i to na poslu :) ima rahmeta jos u nama...
kenjac, kad su rudari se pobunili protiv vlasti ljudi su sa balkona gledali kako ih tuku specijalci Semse Mehmedovica i nista ucinili nisu bas u tvojoj (i mojoj) carsiji. zato sine ne kakaj bezveze.
samo to? Pa dajte rudari ne sramotite se. Gdje su pokloni za politicare? Pa mogli ste svaki po pola kile kavijara kupiti za gladnu djecu politicara. Sramotite se dzaba...
Aj, kako dirljivo. Rasplakala sam se. Svaka im cast. najveci su, zaista.
Tuga; dirljiv clanak, stvarno. Eto, daju oni koji nemaju... C.c.c. :\'(
Tuga; dirljiv clanak, stvarno. Eto, daju oni koji nemaju... C.c.c. :\'(
Ja bi dao, ali nemam shvatite me... Ovo malo crkavice od plate sto imam jedva kraj s krajem sastavljam...
Svaka cast rudarima. Onim nesposobnim guzonjama je zao dati i pastetu, samo jos fali da oni i od narodne kuhinje pocnu uzimati.
Kad mi na rudare cekamo... :(