Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve u drzavi postaje skuplje, osim cijene uglja koju kupuje EPFBiH. To je nemoguće peomijeniti. Struja od 2007.godine 3x poskupila, ali cijena uglja za TE i EP ostala ista. Eto gdje je problem i odakle su rudnici neprofitni.
pa ep ciljano obara cijene uglja rudnicima i svjesno ih salje u minus jer tako drzi konkurenciju npr iz bugarske i rumunije daleko. to je sva politika.
....al zato su politicari izglasali poticaje za mini hidroelektrane i vjetroelektrane koje su privatno iza paravana izgradili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad generalno komplet Breza izašla u štrajk a kad su izbori svi za Sda ko je više lud ovdije
HALO KOMORATI!!! UPRAVO JE ANDELIJA 'OBOLIO'( DIR.EPBiH ) NEMA OD SASTANAKA SA VLADOM NISTA!!! NISTE NJIHOVI!!!! PRAVAC JE SAAAAAMOOO EPBIH! Neko vas razvodni tu u tima vasim sindikatima!!! ne nasjedajte ! :(( hebeeemm li ti Zivkovice :(((
Podrška rudarima...nažalost dok se ne digne 100.000 ljudi nista. Pa nije bilo sjednice vlade 3 mjeseca...drugim rijecima njihova poruka je...ZABOLI NAS ZA SVE...pare lijezu. Sve im se svodi ko ce vise objaviti u medijima i vec pocete propagande za 2022. Narod glup...i neka. HDZ-SDA-SNSD samo glasajte.
Ovi rudari više štrajkuju nego što rade. Mjeri li iko njihov radni učinak. Ne znam stanje u rudnicima, ali znam sigurno da sindikat, općenito, u ovoj državi ne pomaže progres, ni u kom slučaju, samo su zaleđina neradnicima. Kad tad će se morati ograničiti moć sindikata, koji štete društvu, generalno.
100% si u pravu
100% si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijali se aluminijskim radnicima,pucali gro komentara a u istoj su dubiozi.Samo druga stranka se ne proziva.Sretno narod znoo
Smrdo načelnik, umjesto da pusti grijanje u osnovnim i srednjim školama, te majkama sa jedno ili više djece u stanovima, on tu nešto mudruje fol da se pokaže kao podrška...jesi sda-ovski papak, a ne papčina!
Koliko je ono bio Aumimija? Bakire može li se šta pomoći ljudima?
@BanAjdzent007 Ime? Jedan taj, nosi sa sobom bar jos 5 levata!Daj ime , ja cu licno otici do Miladija sad!
elektro privreda pljacka narod da nece rudare
Pa kako uopšte toliki dug da se nagomila.Ta administracija ili spava ili je slijepa. Potplate 4-5 najglasnije štrajkače i štrajk gotov. Ovce ne dajte se .
EP BiH! Adresa je poznata Komorati! SRETNO! Mic po mic!!!
Evo Februar štrajkujete, blokirate... Pitanje - platu od Februara u mjesecu Martu ko će vam isplatit i kako??? Šta ste iskopali i zaradili u Fubruaru? pita radnik iz nahine pilane...hvala
hahahahhahahahahhahaha
Više ni Alija Sirotanović rudarima nemože pomoći .
Tako samo štrajk i opet glasajte za one koji su vas doveli do dna .