Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKA RUDARIMA U ŠTRAJKU, J...TE IM MAJKU.
Rudari bi i da rade i da primaju platu...Šala mala,naprije rudari!! Rušite tu bagru!
Dosta nam je suuuuuupljeeee!!! Dosta nam je svegaaaaaa!!!!
I mi smo siti socijalističkih priča. Dajte crno na bijelo, koliko košta iskop uglja sa vašom niskom produktivnošću? Koliko poreza niste platili? Hoćete veće plate na račun budžeta? Na račun svih, jer eto vama je teško. Znaju se cijene uglja na svj. nivou, ako niste u stanju biti konkurentni, katanac na jame i na biro, ko i svi. Moraju svi biti vaši taoci, i taoci vaših glasova koje ste prodali ovoj političkoj nacionalističkoj garnituri?
Čuj Munir Karić pjano i SDA cukica koji je usmrtio pijan zenu autom i nikada nije odgovarao u upravnom je odboru aaaajjjjj gdje ja zivim majko mila , LOPOVI sve u zatvor ne odustajte rudari ....
Da se zaključiti da ima namještenih poslova u rudniku koji isisavaju novac