Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo jedan serijal o islamisti, zatvorskom pacovu, Aliji koji je izdao i prodao 95% zemlje! Ne valja Abdic koji je zelio mirno rjesenje, ocuvanje privrede, infrastrukture i narocito ljudskih zivota, autonomije svog kraja - gdje bi tamosnji narod radio za svoju dobrobit - a valja islamista Alija koji je odgovoran za smrt tolikih ljudi, raseljenog naroda, unistenih fabrika i infrastrukture, i izgubljene teritorije - gledano muslimanskim ocima.
SDA = Minderlije koje se brinu za opstinu centar, lijencare, uzivaju i ubiru poreze iz cijele zemlje! Babina autonomija = Neka svaka regija hrani samu sebe.
Nevolim SDA, nisam Alijin fan, al ti nemas pojma o zivotu, niti imas predstavu ko je bio Fikret i za koga je igrao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene samo zanima ko je nalogodavac svih ovih dešavanja koje izazivaju mržnju i netrpeljivost, nekako mi se sve uklapa u 1992.
Zasto ova serija nije emitovana ranije? Emituje se sada jer SDA gubi povjerenje glasaca, pa da se malo oblate politicki protivnici. Ovo je kontraproduktivno. Ovo ce samo pomoci Fikretu Abdicu da osvoji jos vise glasova, jer je i negativna reklama - reklama za doticnog gospodina. Sto vise kontraverzi, vise ce se pricati i spominjati Fikret Abdic a to njemu samo ide u prilog.
Fikret Abdic Heroj! Pozdrav iz Srbije !!!
Gledaj prostorija kod TV. Nije farbana od Titine smrti. Podrska za nastavak emitovanja. Zlocincima, njihovim najblizima i onima koji im daju podrsku, uvijek ponavljati da su zlocinci.
Ja plahe "RTV" i iskustva... Samo kod nas presuđeni ratni zločinac može ponovo u politiku i biti funkcioner, makar i načelnik svoje 1/2 kasabe...
jedan je fikret....ne daj se babo
svakom normalnom je jasno da treba zateknuti nacionalne tenzije i da bi ovce glasale za svoje
He he SDA izgubila krajinu pa sada drvlje i kamenje na Fikreta podrska Fikretu BIO I OSTAO SVJETLO NA KRAJU TUNELA
Okupljanje i homogenizacija SDA glasačkog tijela na starim strahovima, uspomenama i mržnji... ništa drugo... A narod nek opet puši foru i glasa za njih dok oni kradu... a "kradu" nije više uzrečica, floskula ili riječ koja ide uz riječ "SDA" nego je stvarno tako, u zadnje vrijeme otvoreno to i priznaju...
SDA fašistička stranka, SDPovi su oni hinjski kriminalci a DF su neodlućni. Smrt fašizmu, SDA će da izgubi 100% Lijep pozdrav iz Krajine
Aha pobjedice Fikret sa 8000 glasiva ahajahshshsha
SDA, izvini ali to je klerofasisticka nacionalisticka stranka.
Vidi televizije i stracare. Da vam nije Abdica kako bi vi bili bolji?
Veliki Selam za Fikreta Abdića