Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrsko mi citati. Moze li mi neko ukratko reci zasto krme kmeci?
pukla je stara ljubav dodika vise niko ne j ebe ni 1%
Jest Danas Doduka krenulo; Trump cestita Kosovu drzavnost, Vucic odusevljen idejom za povezivanje Sarajeva i Beograda... Laktaše i RS niko ne spominje osim Klixa i par debila na istom ?!
Dodik i organizovana grupa rade o glavi Aleksandru Vučiću https://youtu.be/WdS-t2MVvI8?t=39m46s
Kad ode dodo niz vodu ova televizija će ponovo postati javni servis. Samo gdje će toliki čmarolizači da se uhljebe poslije?
Ne brigaj, kao i uvijek, uz pobjednike. Preci im se uz turska osvajanja naselili se Bosnom i dijelom Hrvatske. A kad Turci čučnuše onda su uz Alijansu, dođoše švabe onda su uz švabe, pobijediše komunisti onda su skoro svi bili prvoborci, odoše komunisti postadoše veći "Srbi" od onih u Srbiji. Da im ne bi JNA 1991. danas bi zauzeli prve safove po džamijama. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada.
Zato ja ne placam RTV taksu.
Dodo, uzmi kompas, a mogao bi i nekom knjigom da se poslužiš :) Izraz 'zelena transferszala' predstavlja zamišljenu transportnu vezu između Arabijskog poluostrva preko Turske pa do Evrope, a preko Sandžaka, a ne preko Beograda :D Govedo jedno huškačko!
uređivačka politika PTPC-a osim velike količine propagande, sadrži i enormnu dozu fašizma,nacionalizma i služi svsi promocije velikog vođe i njegovim idejama...
Pa normalno da ce Rajko Vasic, nacionalisticko kopile i zaduzen za prijetnje i provodenje zastrasivanja najvjerovatrnije ukljanjanja politickih i drugih protivnika Dodikove klike, vikati na sav glas kako je njegov uzviseni entitet zapostavljen.
koja navlakuša.
Znači Milokrad krenuo otvoreno na Vučića? " majstore" propao si po svim linijama - ovo ti je posljednja! Šta bi sa majčicom koju više voliš i od " sebe". Za majčicu Srbiju bi poturio sve sem sebe!
Ova cesta povezuje dva najveca muslimanska grada pa je zelena transverzala?
mi iz RSa nikako da skontamo da smo za srbijance najobicniji bosanci, isto kao i muslimani iz sarajeva.. al stas, kad smo glupi...
RTRS? Ovo se zove faštički žurnalizam. Ja ne mogu da shvatih da nepostoji niko ko bi spriječio ovako nemoralno,ksenofobično i šovinističko novinarstvo..postoje li sudovi u BiH?
sto ne stavlja rs kao primarno pa cesta prolazi samo kroz rs,je li ova budala gledala mapu
Jel istina da u Sarajevu nema vode???
Ima i vode, hljeba i ćevapa i pive! Ima li svega kod tebe?
Ima i vode, hljeba i ćevapa i pive! Ima li svega kod tebe?
Shvatio je konacno i Vucic gdje su prava raja. A prijedlog za ime ceste zapravo i nije los. Veliki pozdrav RTRS-u.
Zelena tranzervala po Dodiku treba da ide Zvornik - Visegrad gdje su talovi sa Kusturicom ali posto je put los a Visegrad u zapecku BIH lose ide racunica a od puta i onako nece biti nista,jedva se krpe penzije....