Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo ko tebe pita podrzavas li članstvo BiH u Savjetu bezbjednosti
@T mi da smo htjeli tako ne bi bilo rata 92 - 95. samo sto ste vi glupani pa ne kapirate ukinuti Republiku Srpske je nemoguce ukinuti RS jeste jednako ukinuti Srbe taj kapacitet vi nemate, nema ga niko, pokusale su Ustase pokusala Fasisticka Njemacka, i vi ste pokusali sam znas kako ste prosli...BiH je vec dosadila MZ sta mislis jos par godina ovako...i oni ce dici ruke!!! Znaci dan slobode za Srbe i Republiku Srpsku je zve blize!!!
@ja Mislim da trebate jednom da odlucite da li ste drzavljani Srbije ili BiH. BiH postoji vec 1000 godina i nikad nije bila Srbija. Ako sebe smatrate autohtonim narodom BiH, zasto se zaklinjete u tudju drzavu, nije mi jasno. u BiH zive Bosanci i Hercegovci. Ko nije spreman na suzivot sa ostalim gradjanima BiH(neovisno koje nacionalnosti bili), moze uvijek prodati imovinu i nastaniti se tamo gdje mu vise odgovara.
\'RS za sada podržava članstvo BiH u Savjetu bezbjednosti...ali da će se na kraju tog mandata vidjeti da li je to bilo potrebno.\" -Dodik haha ovaj lik vise ne zna sta prica:) Ma dodo je cini mi se ko coek ok. Prije tri godine je bio nosilac aprilskog paketa, koji je prekjucer u Butmiru spektakularno odbio.:) Stvorio je politicku klimu iz koje se vise ni sam ne moze izvuci. Iako nije po prirodi nacionalista, stvorio je atmosferu u kojoj vise ne moze prisutiti da ne bude nacionalista.
mi srbi ne zelimo da zivimo sa muslimanima u istoj drzavi.Shvatite muslimani....jednostavno necemo sa vama i tacka.Cekamo i zivimo za taj cas ,a adoci ce ,kada cemo osetiti miris slobode i prikljucenje majci SRBIJI
Glup si ko noć.
Ne treba se bojati ovakvih njegovih izjava.Istucace ONI njega ko moja zena sniclu kada je ubjedjuje da nije vise teletina neGo teleca snicla. SVE CE MU SE SAMO KAZATI.
ovo laktasko smece se osililo? eh kad sam ja jos pisao da je jedino dobro rjesenje za bosnu, oluja. ne mozes imati normalan zivot dog go je jedan cettni.k u bosni. pogledajte kako hrvatska sad fino funkcionise bez cet.nika. MEGDAN JE JEDINO I NEZAOBILAZNO RJESENJE!
Opet kazem hajde srbi odcjepite se pi cke, sta cekate!? Vidim ovaj laktas raspaso se kao da ima svu silu svjetsku u rukama. Hajde su pak odcjepi se kad si faca , tolika je to faca da ispunjava sve medije po vazdan. S upak odckepi se odmah, sta cekas, da te vidimo! ps. ebte karlo i medjedov sta cekas?
ja rekoh ti si proti,.... hajde da si i ti za nesto!
Za one koji to mogu / zele uciniti: Apeliramo da nam nametnute samo JEDNU stvar ... OBAVEZNO glasanje za sve punoljetne stanovnike / drzavljane BiH. Tko ne glasa, imati ce vece poreze na primanja, na dobit, skuplja mu je registracija automobila, itd. Vidjeli bi odmah kako bi se slika promijenila, jer bi 50% apstinenata napokon MORALO reci da im se ovakva BiH vlast NE svidja, da ovakva BiH nema buducnosti - nacionalne partije bi nestale, a BiH izgubila vize i prikljucila se EU u roku odmah, ... Dakle primjeniti vec vidjeno i primjeniti SAMO JEDNU stvar - OBAVEZNO GLASANJE ZA SVE! Hvala, Napomena: [email protected] je nepostojeca e-mail adresa i predstavlja skupinu gradjana koji osjecaju da nam ne treba mnogo, vec samo jedna jedina stvar, da se uspravimo i izadjemo iz ovog politickog tunela bez kraja i svjetla. Pomozite nam da je ostvarimo!
cuj \"ZA SADA\" sta to znaci
Sve u svoje vrijeme, moraju sacekati 50 godina crtanja granica, kao vi titine. Pa da ugrade u Ustav, na nekom ckskj. Polahko...Moraju i vas nekako nacaliti kao vi njih 1954 sa ustavom. Doduse, srecom pa ih ne moraju proglasavati nacijom, to vec odavno imaju...
Ovome uskoro ni Gebels nece biti ni do koljena! Pa Gestapo je mala maca!
Ko si ti da \"podržavaš\" BIH u UN. Digla se seljačina pa nešto \"aminuje\". Phe