Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj samo kako deda Stanoje prenosi istoriju???? Sve pobeda do pobede hahaa a drugih naroda na Balkanu nema sem Srbalja. Tamo gdje drugi zive samo nazovu srbaljska pokrajina. Svi govore Srbaljski a Vuk prepisivao sa Bosanskog pa ispade srbaljski rijecnik a ne recnik. Kaze deda srbalji stvorili Jugoslaviju kao da se drugi nisu nista pitali. Fala bogu pa se raspala ta mrskotina od drzave.
A kod nas se besplatno dijele barem udzbenici :-)))))))).
Jebo ti zemlju koja bar osnovcima ne moze obezbjediti besplatne udzbenike!
ko još kupuje nove udžbenike?
Ova radna sveska izgleda stravicno
šta će nam radna sveska to samo da se uzme što više love od roditelja ima udžbenik i obična sveska mi smo vazda tako učili ja ne znam čemu služi radna sveska da se nakupi što više love ne može od toga živit ova naša zajednica ne može vještački biti da ovo amerika drži još pomalo treba riješavat nešto pravit normalnu državu ne ide ovako.
Oni nemaju udzbenika za istoriju jer im je prenose babe i dede s kolena na koleno. 110% istinita istorija.
Mogu samo zamisliti kakav je sadržaj udžbenika iz Historije..
Udžbenik iz istorije,koju ste i vi koristili a ne historije(to je neka nova riječ, od 95-e) piše da su srbi dobili svoju državu Berlinskim kongresom 1878. a korijeni srpskog carstva idu od XX vijeka i dinastije Nemanjića(možda su to bili neki umslimani) koji su imali teritoriju današnje Srbije, pola BiH, Makedoniju, CG, Grču do soluna, itd.Zatim, u prvom svjetskom ratu su bili, naravno, na strani pobjednika, oslobodili državu do Triglava, i stvorili prvu Jugoslaviju, pritom je izginulo 174 stanovništva. zatim, u drugom svjetskom ratu, su , takođe bili na strani pobjednika, stvorili YU
U udžbeniku iz istorije, riječ koju ste i vi muslimani koristili do 95-e, pitaj svog babu, a ne historije piše o srpskim kraljevskim dinastijama, još od Nemanjića i XX vijeka(možda su to ipak bili muslimani), zatim oslobodilačkim ratovima protiv vaše braće, balkanskim ratovima, I, II svjetskom ratu gdje smo debelo platili da bi stvorili Jugoslaviju, posebno u II sv. ratu, gdje je izvršen genocid u Jasenovcu koji je bio sistem od 37 logora, Jadovnu, Kozari itd.. od strane ustaša i vaših handžar divizija(a da, i to smo izmislili, jesmo pokvareni).. šta vas briga, možete se pohvaliti da ste s braćom hrvatima jedini na zemaljskoj kugli imali konc. logor za djecu Jastrebasko, gdje je zaklano 22 hiljade djece(opet srpska laž i podvala), pa da ste jedva čekali da napustite YU koliko ste je volili, a gdje ćete je voliti kada je niste ni stvorilii!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
šta piše na ovoj slici,kakvi su ovo hirijeroglifi
Pametnice, ovo ti je cirilica, a to je tvoj problem sto ne znas...
:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)