Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenula SIPA da hapsi odma prpa uhvatila
ma kakva sipa. sve su to produzeni kraci kriminalne hobotnice nasih politicara
@Mensa NISTA SIPA NIJE KRENULA, ONI ZMIRE NA OVAJ KRIMINAL DODIKA, CVIJANOVIC I VISKOVICA. MEDJUTIM POKUSAJ KRADJE JE ISTO KAO I KRADJA. POKUSAJ PLJACKE BANKE JE ISTO STO I PLJACKA BANKE. ZASTO TADICKA NE HAPSI DODIKA, CVIJANOVIC I VISKOVICA ZBOG OVOG SATORA? STA CEKA, DA SE VRATI LOVA NA TAJ NACIN DA UKRADU SA DRUGOG MJESTA I DA KO FOL VRATE LOVU? TADICKU TREBA HAPSITI ZA KORUPCIJU JER ONA OBAVLJA SVOJ POSAO NA KORUPITVAN NACIN. I NJU I TELGELTIJU. POSALJITE FEDERALNU POLICIJU DA IH HAPSE!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba zahvaliti i medijima što ove lopurde razotkrivaju
@Plunnky Ali ovo je lakša situacija. Raskinuli ugovor i gotova priča. Držali te šatore da se vrti i igra opozicija oko njih. Ali one druge stvari oko nabavki niko ne spominje. Isto kao u Federaciji. Sve se vrti oko ovih respiratora, a ima i u drugim slučajevima materijala za zatvora.
@Plunnky KOGA RAZOTKRIVAJU MAGARCINO JEDNA? SIMICI BRACA PISU TOP KOMENTARE I ONDA U ROKU OD DVIJE MINUTE NABIJU TAKVIM KOMENTARIMA PO 500 POZITIVNIH GLASOVA I POSTAVE IH KAO TOP KOMENTARE? SDA DA JE PAMETNA, TREBALA JE DAVNO POHAPSITI SIMICE KOJI RADE ZA DODIKA I COVICA. MEDJUTIM SDA JE SLABA, TREBA MEHMEDOVICA BAREM U VRHU, BAKIR JE SLAB, SAMO CMIZDRI, A NIKOG NE HAPSI, CAK NI KORUMPIRANOG TELGETIJU DOK IMA DOKAZE SNIMLJENE NA KAMERI DA JE KORUPTIVAN.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zbači neće dodo zapjevat ispod šatora
hahah dodo se uplasio da ne ode u prdekanu i on,... svadbeni satori su vrh :)
Izvrsiti pritisak, pratiti tokove novca i utvrditi postoje li elementi krivicnog djela. Ukoliko postoje odmah ih objaviti pa kroz medijski pritisak natjerati tuzilastvo da krene raditi
Tiha voda mulj nosi,ko kaze da drzave nema.
tragikomično
sada ide cvijanovicka, dodo, i neki pacenik kao Fikret
Ovo se vidi koliko je narod lud i naivan pa je li vam svima vise jasno kradu vas na svakome koraku.Zemlje se bore kako prezivjeti ovaj ekonomski kolaps,a nasi politicari skidaju kozu sa nas.
Sta ce sad oni tastatura jataci koji su govorili da samo hapse postene malinare koji nam desetljecima zive od Zemlje?
Dokaz kako opzicija treba da se ponaša!!! Dokaz sta vlasti misle o narodu!!! Vašarske satore su mislili podvaliti pod bolnicu...pa jbt
tako će i ja vratiti nakit iz zlatare, al tek kad me uhvate
4.2 miliona je nestalo mozete vi raskidati ugovor koliko hocete doda je vec potrosio te pare
Mobilna Srebrena malina
Nista samo trazite zamjenu za mobilni zatvor da se nepeglate.
Podsjetimo, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović (SDS) smatra da će mobilna bolnica koju je Vlada RS-a platila 4,2 miliona KM jednog dana biti muzejski eksponat kao spomenik na vrijeme velike pljačke naroda. ---- ´ajde barem niste opljackali i oprali 10,5 miliocica kao Bosnjacke perjanice, 4,2 mil. je sica za Duduka i sincinu mu Igora.
i ovi su htjeli raskinuti ugovor sa malinom pa zavrsise u zatvoru i vi cete isto tako razlog vise sipi i tuzilastvu da pokrene istragu ne raskida se posao koji je dogovoren znaci i tu je kradza