Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rašo 05.11.2009. u 20:36 I zašto bi?Ko je nama platio crkve i manastire koje su sistemski rušeni 500 godina i u Prvom i Drugom svjetskom ratu. @koje crkve ma nemoj ovdje pisat nebuloze.Necete nam vise prat mozak\"vasom izmisljenom historijom\" i kojom cete i dalje krast sve sto je Bosanskohercegovacko?! TREBA tuzit genocidnu tvorevinu u madjunarodnom sudu za ljudska prava u Strazburu,SAMO ce to bit pOCETAK jer treba TUZIT i trazit odsetu genocidnoj fasistickoj srbiji,DUZNA je ona nasoj drzavi milijarde dal moralno dal finansijski! SVAKA zrtva posebno ako drzava nece! BiH4EVER!
Dodika ne treba napadati. Vrijeme je da prestanu napadi na BIH i RS. ----------------------------------------------------- Sretan vam Bosnjakistan braco Bosnjaci. Naprijed u tamnu proslost.
RS zivim u prijedoru karanska 20 ajde posjeti ako smides
Nista, tuzimo dalje do drzavnog nivoa - a tu vam je pusa - platicete bar duplo :D
PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA PC JE NASTALA NA RATNIM ZLOČINIMA I GENOCIDU BH NARODA
I zašto bi?Ko je nama platio crkve i manastire koje su sistemski rušeni 500 godina i u Prvom i Drugom svjetskom ratu.
hahahahaha turci, šta kažete na ovo???