Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
austrija ima znatan kapital u rs ojjj sto me nasmija hahahah kakav bolan rs livada 3 kuce i 2 stale hahahaha
Ovi srbi se kao nadaju da se Dodik brine za RS!On se za nju brine isto kao i ja znaci 0 bodova!On samo gleda ba koliko da nakrade i ide tamo gdje moze sta hajrovat a ovo ostalo niđe veze,ma J**E se Dodiku za srbe i republiku mrsku ba on sve ovo radi jer mu srbi iz Beograda tako diktiraju on je samo njihova marioneta koja im sluzi dok im treba!Dodik bi dao sve i srbe i svoju Republiku Mrsku da ima Sarajevo koje mu je neostvarena ratna zelja!
Pa dragi Mile koliko puta moram da te opomenem?! Plava tableta ujutru a crvena navačer!
Fakat je gotov…samo je pitanje da li Rusi zele da ga odrze jos u zivotu ili ce pronaci drugog pijuna da zagorcava zivot zapadu preko Balkana. U svakom slucaju, cim Dodik ostane bez posla ruskog placenika (a ostace uskoro), ide ili u zatvor ili u izbjeglistvo u Rusiju, a BH Srbi jos jednom bez vodje kojem su poklonili vlastiti suverenitet dok vodja radi za gazdu daleko od RS-a. Ali prezivjece Srbi, tako su se odrekli i Karadzica i Milosevica, pa ce kao i njih , vjerovtano i Dodika sami Srbi uhapsiti... A Dodik samo jos jedan u nizu pijuncica... No to je neminovno kad jedan cijeli narod (BH Srbi) nece da misli vlastitom glavom i gradi sebi bolji zivot tu gdje zivi, vec radije poklanja svoj suverenitet raznim budalama koje ne rade za narod vec za neke kretene po Moskvi i beogradu, koji po salonima prekrajaju granice i boli ih neka stvar sto ce Bh Srbi pocrkati od gladi ili sto ce sutra ginuti u jos jednom ratu na daljinski iz BG ili Moskve.
GOTOV JE!
Ovaj Dodik se totalno pogubio, ne zna gdje se nalazi...prosuo se ko voda
Krmak moze samo da rokce,i nista vise,sad je kraj.
PREMIJER TRAZI SMJENU, treba prvo vratiti stecenu imovinu, dozivotna robija sa jadovanom dabicem i na kraju genocidna nestaje.
Klovn je samo imao jos jednu tacku, ovaj put na zasjedanju PIK-a.
ode mile u prdekanu a nije tako bio los mogao je se covijek uvijek smijati njegovim izjavama lud sto posto ali ima jos gore prica se da je peder da se guzio sa rajkom todorovicem prije rata sad se guzi sa vecom elitom a taj rajko je bio vojvoda tokom rata ovo mnogi mogu potvrditi iz bos gradiske
Ljudovi, ma kakav crni Austrijski kapital, znate li ko stoji iza tog Austrijskog kapitala i drugih \"stranih\" investicija u nasoj zemlji? Nasi gastarbajteri koji su tokom devedesetih otisli na zapad po Austriji, Njemackoj, Svedskoj itd, zaradili pare tokom ovih 20-ak godina i sada se vracaju putem kapitala u nasu zemlju. Jesu to Austrijske investicije, ali samo po poreklu, dakle samo po zemlji u kojoj je taj novac zaradjen, ali to su \"nasi\" ljudi, dakle dijaspora.
Mile, brate po muci, tako i treba.
Dodiku i Covicu su kola krenula nizbrdo i kako ubrzavaju njih sve vise hvata panika pa pokusavaju da se uhvate za svaku slamku koju vide. Na kraju ce pokusati da zrtvuju i sopstveni narod i tu ce im biti kraj.
Pobogu zar ova MZ ne vidi ovog krkana dodika sta sve radi.Dokle ce tolerisati njegovo ponasanje na stetu ostalih gradjana ove drzave. Pa i onaj sinoc Čović na RTS-intervju dao koliko brani brata lopova dodika i svu ljaguu baca na Federaciju i SDA. Zar to ne vidi Tihić i Silajdžić pa da malo drugacije korake pruze prema njima. Stvarno sve je mjeru prevrsilo da ostajem bez rijeci na takve price i ponasanja i tolerisanje Amerike i MZ sastala se dva lopova/ima ih i u drugim narodima istina je/ teska da daju kojekakve ocjene fujjjjjjj.
@Pipo Raspitaj se malo bolje ! Jer taj Himzo smjenjeni iz Mostara yebe mater Inzku gore od Dodika !