Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da ce izgubiti spor,jer sumska je entitet u BiH I ne moze nista sebi prisvajati,moze koristiti,npr kao da renta nesto,ali prisvajati je veliko NO NO!
Zahvaljujući aranžmanu s MMF-om, vlasti u Banjoj Luci su osigurale 250 milijuna i prodajom obveznica se uspjeli zadužiti za nešto ispod 140 milijuna BAM. To, ukratko, znači da je rupa u koju se Dodik zakopao duboka negdje između 850 milijuna i milijardu BAM. Pravi problem ih čeka tek u 2023. godini, kada prispijevaju dugovi u visini od 800 milijuna!!
Traktorista će odlijepiti insad će se uhvatiti oviga ko pijan plota!
Pa moj pimpece dodice koga ti hebes ovde hoces u Bih a prisvajas za rs
Ne da brat a sutra ko zna :D
bolje da se okrenemo ekonomiji pa da svi zivimo fino jer icemo u NATO htjeli ili ne. bezveze se kuckaju politicki a narod gubi vrijeme
Šta su ovi mislili iz genocidne srpske.Uknjižiti BH imovinu na državu Srbiju.🖕🖕
I ovo je Bosna i Hercegovina 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Vlasi dzaba ste ratovali 🤣🤣
– Nemoj slučajno, tko je zaposlen u Gacku, da glasa za Govedaricu i SDS. Izbacićemo vas s posla! A vas molim koga vi vidite da glasa, samo mi javite, ja ću ga izbaciti, ne treba on… Direktore, nemoj mi biti tako ozbiljan. Ja ti veoma odgovorno kažem. Neću više da ih gledam, rekao je s pozornice Dodik, a prvi redovi njegovih simpatizera ove riječi popratili su pljeskom i uzvicima odobravanja – tako je!
Ako tako izgleda ta kasarna možete je rado ostaviti Dodiku
Ne postoji nikakva državna zajednica nego jedinstvena, nedjeljiva, nezavisna BiH u čijem sastavu su dva entiteta. Sve i da ne postoje patriote koje bi branile njenu cjelovitost, Svijet nikada ne bi sebidopustio tu sramotu da prizna genocidnu tvorevinu. Što đikani prije shvate bice bolje. RS=NDH
To je normalno svu državnu imovinu treba uknjižiti na državu BIH, a ne na entitete.
Dok je SDA bice i Bosne i Hercegovine. Svaka cast.
Poslije Makedonije i Crne Gore znalo se da smo mi sljedeći u NATO. Cijeli zapadni Balkan ide pod NATO kišobran. Dovoljno je pogledati mape NATO članica i zaključiti da NATO neće rupe u svojim cjelinama.
Ako sam dobro razumjeo,sad će Entitt RS morati dauknjiži ovu imovinu na ime gržavne zajednice BiH,posto su sve zemljišne knjige u posjedu entiteta.Drzavna zajednica nema sa tim ništa.
Što lažete narod,nikad se nije knjižilo na državu već na OSbIH.Novinari samo dižu tenzije.LAžete na 1000 na sat.
Čim se uknjiži na OS BiH,to znaći na državu,jer su OS BiH,na nivou države.Jesi li shvatio sad.
I fočanski zatvor da se uknjiži! Lopova je po čitavoj državi