Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prazna blebetanja bla bla bla bla bla bla bla
@Obilic Jesi li ti onaj Obilic sto onako junacki pobijedi Turke na Kosovu tamo neke 1389?
BAŠ SI ME ZBRINUO ŠTA TI MISLIŠ TKO SAM I ŠTO ??? HAHA
mi srbi smo poturice zato smo iskompleksirani i uvijek kukamo zrtve,nemamo korjena ni repa sve poturice uz tursko plodno sjeme.nismo ni na nebu ni na zemlji samo u krvaim jamama koje punimo onim koji su cistokrvni.bosnjake smo najmanje milion istrjebili za sto godina a bogami i madjare,i hrvate,crnogorce,albance,bugare,rumune,makedonce,vlahe itd.i na kraju opet kukamo da smo zrtve.
Jadni ste vi Pravoslavci ni sami neznate tko ste..Htjeli bi u Bosni da budete Srbi a ne Pravoslvci možda bi bilo pametnije da ste Grci il možda Rusi.. Srbi su u Srbi..
@cro Naravno da si Mujo,samo se oni ovako pravdaju,cuj,\"palim adventsku svijecu ovi dana\"!Srecna ti nova 1431.hidzretska godina,Mujo!!!!!!!! I vjezbaj malo pravopis,godice ti!
Posto smo mi Dalmatinci Bosnjackog porjekla i mi cemo trazit odcjepljenje od Hrvatske jer nam nije ona matica prima,imamo more i sva ostrva pripojit i Dubrovnik jer je on nas glavni grad,poslje njega svi ostali. Slavolija ce i ona trazit odcjepljenje jer nije Hrvatska,tako da ce ostat Zagreb i bliznja okolina.Pa da vide Hrvati kak\' se djeli drzava.Na Dalmaciju,Hrvatsku i Slavoniju.:) D.Tri konstuitivna naroda.:D.
Mujo nisam sigurno, a i da jesam nebi mi smetalo važno da nisam kreten ka ti.. Ja sam moujo koji pali adventsku svijeću ovi dana.. skakuću malo..
ZNAŠLI TI UOPĆE TKO SI???
@cro Mujo,smijesan si,\"aj\" baci jedan namaz,dodji sebi!Sta kazes,legendo,apelujes da Hrvate i \"Bosnjake\" neko ne zavadi!?Hahahahaha...
Evo lojavca počeo glumiti Hrvata. Raznih bolesti...
ADMINE MOGA BI MALO DA TE KOMENTARE DI SE SPOMINJU KRVNA ZRNCA MALO PRELISTAT.. A NE SPAVAT, TO JE STRAŠAN GOVOR MRŽNJE, I TO JE ZAKONOM ZBRANJENO BAR U MALO DEMOKRATSKIM ZMLJAMA..
Kaže Dado veći krebiltet ima rs nego bivše republike Juge????Kako Dado zar godišnje ne putuješ samo na relaci Bl - Bg?? Samo dado pali te svoje bijednike tak je radija i Slobo na kraju majčica nikad manja..
Za one koji sanjaju još neke kraine zar vam svaki par godina treba po nosu?? Šteta što bandu ne protjerasmo ka Majčici dok se nije sva raspala..POZ SVIM BOŠNJACIMA I BRAĆI HRVATIMA NE DOZVOLTE DA VAS OPET BANDA ZAVADI..
@@Rajko V. Znam, Srbin ne razmislja. To je bar ocigledno.