Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je pukao 100 na sat....treba ga samo pustiti da se surva niz provaliju koju je sam iskopao...poput Milosevica i Karadzica i ovog sumanitog srpskog lidera sami Srbi ce posalti u zatvor...treba samo pustiti manijaka da se sam dokrajci. ono jada od RS vec je dokrajcio - treba se samo provozati Romainijom na primjer i vidjeti onu jad i bijedu i ubogu sirotinju po Rogatici, Sokocu, Han Pijesku...pa tamo se zivi kao 19 stoljecu dok se ova budala razmece milionima i vilama po beogradu...
dok dobijem sansu skidam ga snajperom u celo
Super se osjećamo, junački. počinili smo genocid nad Turcima, Austrougarima, Njemcima, Usta.šama i Poturicama. Dakle je.bali smo neprijateljima mater.
Ove b. nisu normalne, vidi koliko uvreda samo za obican popis stanovnistva! Oni bi da nam zabrane cak i da se popisemo, i jos prijete da ce nam se napit krvi! To je onaj najbolesniji azijatski mrak......... pa stvarno ko bi zivio u tom mraku!?
odose srbi u evropu ,mi ostadosmo u getu sa bracom arapima.
NIkad necemo skinut teret terorizma sa sebe, kud dadosmo drzavljanstva BiH onim arapskim teroristima
Opet ova srbska nejac dolazi ovdje i komentarise..... Nista kroz Brcko ko prodje proso je,tu spadaju sve vrste traktora :) Valja opet pakovat kofere iz Doboja i Bl :) Bolje da to malo uvjezbate nego sto vas ovaj trenira referendumom:=)
da, zasigurno ce provesti popis 2011 iz neke vile na dedinju ili nekog bosanskog zatvora (sve zavisi kako se stvari budu odvijale neposredno poslije sljedecih izbora)
Srpstvo nije nacionalnost, vec BOLEST koja se treba iskorijeniti po brzom postupku!
sto se vise nervirate na ovog majmuna i njegove genocidne slijedbenike..... Pustite ih neka referendisu i popisuju sta hoce ali kad dode trenutak da htjedne dijeliti Bosnu onda otkopavajte i pravac u naplatu duga ali onda bez milosti...... sve do tada samo podmazujte i ne bendajte te njihove price jer oni od 90-tih se odvajaju ali nikako da im uspije niti ce to uspijeti
ako bi bio popis i vidjelo se koliko stvarno ima muslija, tek ih onda niko ne bi jebavao ni za 2%
Srpstvo nije nacionalnost, vec BOLEST koja se treba iskorijeniti po brzom postupku!
po turice je subjektivno al adekvatno ime srba,500 godina su Age sjemenili turskim genima srpske djevice u djerdek pred udaju:)
ceto nismo se ni mi vas bojali 92 .ebala ti JNA mater
Oj Bosanski pravoslavciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako se osjecate kao GENOCIDNI narod......je:o vam pedofil Pavle mamicu brabonjavu u sred usta krezava!