Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEST FAKAT STE VELE-SILA KAKO CETE ODUPRIJET OD SVINJSKE GRIPE KRMAM JEDAN LOPOVSKI
Dodik samo tako nastavi!
Gotovo je, BiH se raspada... Ja mislim da smo mi bošnjaci dosta trpijeli Srbe, kada ćemo konačno moći sami da odlučujemo?
torokuso isfrustrirana,beljezgas bezveze!!!!!!!!!!
jos jedan prilog bosanskom jeziku ne avazaj - ne lazi
novi izraz u bosanskom jeziku ne dodikuj - ne pricaj glupost U zargonu - ne seri
@bumerang moram priznati da mi tvoji komentari nisu uvijek najjasniji,sledeci put budi malo precizniji. Svati ovo kao dobronamjernu krtiku.Pozdrav.
Sta ba ovaj bumerang sere??? :)) Svakakvih psihopata na ovoj stranici c c c c
BiH je mrtva a vi mlatite praznu slamu. Šta dalje ? Glavu u pijesak ?
Normalno da nema krize u RS i nece je sigurno još ovu godinu biti, uvezli su tonama kukuruza za posijati, kada kukuruz rodi bice kukuruze a i stoka ce biti sita.
Koji demgog! U RS je sve super i sve je za pet (kad si Dodik..).
Dabogda te infarkt odnjeo u lugaru...
Pa fakat ne znam zasto ovog seljaka vise stavljaju u novine i prenose njegovu svaku izjavu. i koga uopce to zanima, sta on ima da kaze? pa svaku mu je izjava copy-paste prethodne. nemozes otrvoriti sarajevo-x.com da njegova seljacka faca ne viri iz nekog kvadratica. pa uzas vise. al fakat je seljak, vidi mu se na faci. ovakav kad bi prosao kroz grad, garant bi se svi zapitali sa kojeg je brda on sisao haha. i ovaj sarajevo-x.com je bezze portal postao...al fakat
SAD je nejjaca ekonomska sila u svijetu, i uzdrmana je financiscom krizom, kao i druge ekonomske sile, ( rusoljubci i Rusija je uzdrmana krizom, da ne govorim o Srbiji), vjerojatno samo siromasne zemlje nisu uzdrmane krizom, jer nemaju uopste privrede koja je konkurentna u svijetu. Dodik privreda ti je u banani!!!!! nemas se sa cime hvaliti! Idi Psihologu neka ti da savjet kad savjetnika nemas!!!!
Blago srbima kad im tako malo treba da budu sretni i zadovoljni !!!