Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi i ovom Neletu bi bolje bilo da razgulite na neki c.e.t.n.i.c.k.i portal,zagadjujete nam okolinu,smrbadijo.
j,e,b,o ovu skolu. odoh ja u ravnogorce, tu cu nauciti sve sto mi treba
eto kad se \"otcepite\" mi će mo prestati. i nemoj da vam bude žao.
Milorad Dodik rekao ovo... Milorad Dodik rekao ono.. U Republici Srpskoj se desilo ovo... U Banjaluci se desilo ono... O cemu biste vi ba.lije pricale da nema Republike Srpske???? Prosto nam je zao da se odcjepimo jer ne znamo kako biste vi bez nas posle...
kad Miki kaze da se boji on misli ozbiljno ima fobiju od potresa zivi visoko kad Miki kaze da se boji u ocima mu strah toksira se vinjakom i ne pomislja na laz kad Miki kaze da se boji noge mu klecaju kupio je skupa kola a sada ga zezaju kad Miki kaze da se boji dan postaje siv narucujem mu novu rundu i odlazim a na ulici sa svake strane filijale uredi iz njih plaze birokrate jao ljudi pa ja se bojim tek sada znam sto je strah sto je strah I ja se bojim kad Miki kaze da se boji strahuje za kcer sto ce njoj pilule ima trinaest let kad Miki kaze da se boji izlazim na zrak muka mi je i znojim se povracam
Bolje bi vam bilo da se malo pozabavite sobom i vasim problemima kojih imate i napretek umjesto sto samo pricate o Republici Srpskoj.. zar nemate drugih tema po.tur.adijo?????
Dapace, ali ne samo to, vec i brojeve pisu na cirilici da nebi ih pisali brojevima kao citav svijet !
da li je istina da su udžbenici za engleski jezik,u ovom dijelu bosne,napisani na ćirilici? tu sam informaciju čuo na emisiji vox populi,pa ako netko može potvrditi,zahvaljujem.
Da su to sve sami Romi koji napuštaju.