Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šošonu iz Nase Stranke kao pozlilo da se odgodi Rociste za Ubistvo ! To je ta Trojka to je ta pravda
Nina je kriva jer je na svoju ruku dala anesteziju i malecka Gadžun se nije probudila.
Hebo ti Ubica Šošon majku Izdajnicku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je Pravde ovaj bi Šošon na vjesalima bio
Zamislite vi što čitate, da kao vlasnik i glavni odgovorni upravitelj špedicije zapošljavate osobe za koje znate ili niste ni provjeravali da li imaju položen vozački za vožnju kamiona, tei m dajete vaše kamione da voze. Onda vaš "vozač" ubije nekog i utvrde se sistematske nepravilnosti, a bi niste nikako odgovorni niti se iko usudi da podigne optužnicu protiv vas.
E sad to stavite u kontekst svih mogućih regulacija u zdravstvu gdje se takvo što ne može ni porediti... i onda skontate da u izvjesnoj "poliklinici" doktori bez validnih dozvola "operišu", a vlasnik kao nema ništa s tim. Mogao je to biti i automehaničar. I sve to ide super, štelnuo se baja "anesteziolog", dok jednom bez razmišljanja kao 100 puta dotad, opali narkozu koju daje odrasloj osobi, a to uradi djetetu od 3 godine, da ne ulazim u sve druge neregularnosti.
100% sam siguran da će se sve objasniti, da će, i ako nude kazni, iste biti uslovne ili "rszmijenjene" za plaćanje da ne idu u zatvor. A da glavni odgovorni koji pored toga i svih drugih neregularnosti, nepozitma i jasne sprege javno-privatnog kanalisanja pacijenata za lični profit namjerno profitiraju od višemječnih listi, neće biti odgovorni ni kad mrtva glava padne u njihovoj "ordinaciji" jer su ipak dovoljno velike ribe u politici.
Rožajcu pozlilo. Koja gluma!
Svi zdravi i pravi , a čim završe na sudu odmah bolesni treba to sve po kratkom postupku bez suđenja
Svi ste krivi.
Ne razmijem te ljide, tu ninu, te bejtoviće....(namjerno malim slovima jer nisu ljudi) ....šta para radi. Za KM 2.000,00 pi*ljivih KM .
Nina je kriva jer je na svoju ruku dala anesteziju i malecka Gadžun se nije probudila.
Ne, nego što je pristala UOPŠTE na tako nešto. Još se ko ćuran šepuri po zenickoj bolnici.
Kriva su jer su usmrtili malu Dženu,nisu smjeli davati opću anesteziju,nisu imali dozvolu za to...malecka Džena se nažalost nije probudila
Bejtović nije optužen jer je blizak vrhu NS
Nije, nego da znas zakon - VLASNIK nikada ne odgovara. Direktor i rukovodilac da, ali vlasnik ne, jer je takav zakon. Ne lupaj.
Nadam se da vas Dženino lice proganja. Svaki dan.
Umro dabogda
ROŽAJCA NA ROBIJU
Vise Clanaka o Zildzicevoj iskaznici nego o Ubicama iz Nase Stranke Opasno se Klix prodao vladajucoj strukturi
Ovog bejtovica treba optuziti. Izdao je orodinaciju za nezakonitu stvar. Da nadju drogu u kafani,vlasnik bi bio kaznjen a znao je da bejtovic da je u pitanju operacija i ne zuba.
Ne, vlasnik po nasim zakonima ne moze, ako vlasnik i direktor - onda moze. Znaci jedino odgovorno lice je direktor. Vlasnik po zakonu ne moze biti odgovoran. De naucite nesto pa onda laprdajte.
Molim.Boga da se ova tragedija nikada i nikome neponovi..ni roditeljima ni ljekarima.
I kazu totalna anestezija nije stetna, a moze bukvalno bit smrtonosna
Pa, uvijek potpisujes na svoju odgovornost. Ovdje je rijeci i papirima, dozvolama. bazdaraenju, kolicini anestezije i slicno. Da su sve uradili ispravno sa tehnicke strane, ne bi ih ni mogli optuziti.