Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo kradu lazu i naravno oni putuju jer za njih nema nikakvih problema gdje god hoce mogu ici.Oni koji ispastaju koji ne mogu posjetit familiju ici na putovanje to smo mi,obicni narod kojem sve uzimaju odnosno kradu a nista ne daju.TREBAJU SE STIDIT SVI POLITICARI KAD JE RUMUNIJA U EUVROPSKOJ UNIJI A NASI GLEDAJU DALI IMA ISTA JOS UKRASTI.ZIVIM ZA TAJ DAN KAO I MNOGI DA MOGU KONACNO IZACI IZ BIH POSJETIT SVOJE PRIJATELJE BEZ PONIZENJA U AMBASADAMA GDJE NAS TRETIRAJU KAO STOKOM.
nazalost u pravu je Kunta Kinte...
dok se vehabije ne obriju nema biometriskih pasosa ,dok hrvati putuju po svijetu ko gospoda iz bosne mi jos cekamo vehabije da se podbriju dabi i mi imali prioritet koi smo vec davno zasluzili.
koja komedija, komunistickoj SFRJ niko u svijetu nije smio spomenuti vize, a danas demokratskoj BIH komunisticka Kuba ne trazi vize hahahahahaha
DOBRO MI I PUTUJEMO! OPET SMO HVALA BOGU BOLJI OD \"KURTA-KITOVE\" SMRDIJE-SRBIJE KOJA NE MOŽE NI U REPUBLIKU KOSOVO BEZ VIZE!!! AAAAAAAAA HA HA HA HA AHA HA HA HA!!! ;-)
@Kunta Kinte ima nas Bosanaca koji smo vec proputovali pola svijeta. Daj ti nabroji zemlje u kojima si bio. Zakrzljao si.
Pa upravu je \"Kunta\" sto se tice biometrijskih pasosa! Danas u EU imas zemlje koje mozes na prste prebrojati, a koje su uvele biometrijske pasose! U svakom slucaju, ako je neko iole pratio ovu tematiku, UVJERAVAM VAS, da nikada EU nije to postavila kao uslov za dobijanje olaksica za vize. Ono definitivno hoce predstavljati korak naprijed u usavrsavanju naseg migracijskog sistema ali nasi nebiometrijski pasosi (citaj:obicni) imaju odlicne zastite i to najjace u Evropi te vrste i zato nema potrebe da se uvode novi. Osim toga EU to i ne moze traziti kad takvo sto nije mogla nemetnuti ni zemljama Clanicama. Jos nesto da dodam, ima tu i istine u tome sto Spira prica jer je puno puta se desilo da iz maticnih ureda izlaze krivotvorine, a na osnovu kojih se dobijaju ostali dokumenti, pa se stoga slazem da treba apsolutno sve digitalizirati! NA taj nacin ce se sigurno umanjiti malverzacije takvog tipa a i sve se ubrzati. Da ne spominjem koliko su samo cijene biometrijskih pasosa, ehej ....
@Kunta Kinte Mrs konjino ne vaspitana...
LEPO KAZU U DOKUMENTARCU ZEITGEIST, CILJ IM JE (AMERIMA) DA POCNU DA STAVLJAJU CIPOVE U LJUDSKA TELA, TAKO DA CE SVAKOG TRENUTKA ZNATI KUDA SE KRECU, A KAD IM SE NESTO NESVIDI,SAMO CE IH USMRTITI, NEW WORLD ORDER (sva sreca ja to necu dozivjeti)
cuj ovog pametnjakovica hahahahahaha koji si ti debil ;)
A mi gluuuupi pa ne znamo da je biomnetrija jedna od najnepotrebnijih ali najprofitabilnijih poslova na citavoj planeti. Hajmo sada svi odmah u red za novi pasos ( a ja se taman obradoivao da sam slijedece 4 godine miran)
Jebo vas biometrijski pasos u vase glupe bosanske glavurde! Najgluplji ste narod na kugli zemaljskoj. Vi cete uvesti tu vrstu pasosa dok ga najveca vecina Evropskih razvijenih zemalja jos nema niti ima namjeru uviditi u dogledno vrijeme! Vi dole valjda imate para na bacanje pa vam se moze!? A i putujete mnogo u pm., od kantona do susjednog kantona! Treci kanton je vec misaona imenica za vecinu! Koji ste idioti od naroda i koja je ovo lakrdija od drzave!
Kako da ne,i onda kada uvedemo biometrijske pasose trazit ce i 100 dodatnih uslova da nas oslobode viza.Kad su oni nama obecali da ce ukinut vize,jos za Terzinog mandata kao premijera,sve uslove bili tada ispunili a oni opet nove dodaju i tako u beskonacnost.Narode pomiri se,nema mrdnut u evropu bez vize narednih 10 godina...