Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da cujemo teorije o nadnaravnim silama i o "ima tu nestA"? Inace bubamare su grabezljivci i love druge kukce tako da ako necete da imate gamadi u kuci pustite par bubamara da zive tu.
Valja i njih sad popisat', ove bubamare :)
Fuck that shit.
Manite se sujevjerja, prihvatite se Kur'ana..
Bolje se ti prihvati nauke.
I jesam, pazi ako imaš i trun tog mozga da radi i cirkuliše shvatit ćeš da u Svetoj Knjizi postoji i nauka... Od "mjesne zajednice" do najvećih dostignuća koje čovjek na Zemlji može dostić. Al' izgleda daleko si ti vopra..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
prvo smo mi izgradili stanove u njihovom prirodnom stanistvu sad oni prave svoje u nasem.
Po prirodi sve ono sto ljudi ne razumiju zasto se nesto desava pripisuju nekoj nadnaravnoj sili, tumace je po zlu i sreci itd....... pustite zivotinje
Ima tu istine sto kazes
...raggae...i ja ovo ljeto nisam mogo mrava da se rijesim...marširali su kuhinjom...morao si naviknuti na njih i gotovo...cekati hladnije dane...djaba sprejevi djaba hemija... ali gledajuci ovo ljeto je i bilo puno insekata...pa jos ovih nilskih muha sjecate se prvog maja...pa nilskih africkih komaraca...pa nema cega se nije razrojilo i namnozilo...ose...nekakve zelene muhe cudne... uglavnom...hmmm... podsjeti me na ono egipcansko prokletstvo :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije lako bubamarcu zum zum zum Bubamarinom muškarcu zum zum zum
Kažu da bubamare donose sreću...
Eno ide bubamara, krila su joj puna sara, to jos pjesmica iz osnovne :D