Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A roditelji se ne tako davno pomamili da se u škole uvede turski jezik kao drugi strani, umjesto njemačkog. Da im djeca lijepo mogu ići u Tursku ako Bog da. Bujrum, eto prijateljske nam države, pa šaljite djecu.
Stipendista Izvora nade. Sve su mi rekli
Ovo je klasicni primjer recenice. Follow the money... ne valja uzimati od svakoga lovu
A koji ce k u turskoj?
ispade da nije bio toliko pametan :)
Fondacija s imenom "Izvor nade" ti placa da ides u polucivilizovanu zemlju...Meni da legne na racun takvih 20 maraka , zabrinuo bih se.
ja se evo najvise od svega sekiram sto lik posti i klanja. znaci automatski da nije kriv, vadite covjeka iz zatvora 😂
NEJGOV MASTERMAJND JE BILA ORGANIZACIJA IZVOR NADE
Cim imas muskarca koji ima 20tak godina i nevin je.....
NJBOLJI GRADACACKI TERORISTA
seljacino zatucata,mrss
Zašto svi problematizirate da li je kriv ili nije. To će se odlučivati na sudu. Problem je u tome što BiH i njeni predstavnici nisu uradili NIŠTA od 22. maja do danas. Evo Premijer Novalić je iz Gradačca, zašto on i njegova stranka nisu lično intervenirali da taj konzulat u Turskoj nešto uradi?
@dzezva shvatas li ti da se ne mozes mijesati u poslove druge drzave. A zalimo se kad srbija se mijesa u unutrasnje poslove BiH
@rambo972 Uopće ne predlažem da se BiH miješa u poslove druge države. Posao moje države i njenih uposlenika u konzulatima i ambasadama je da u svakom trenutku budu dostupni kada ih neko treba na teritoriji na kojoj plaćamo da imamo predstavništvo. Nisu ni pokušali da saznaju šta je s momkom još od 22.5. Ja kad ne bih radila svoj posao sedam dana, dobila bih sigurno otkaz. Sve što treba da radimo je da za naše pare tražimo rad, pa makar da mi je Izetbegović amidža.
Niko ne treba da bude sudija studentu koji je otišao studirati u Tursku. On i njegovi roditelji bi trebali da mogu otići u bilo koju zemlju gdje BiH ima svoje predstavništvo i osloniti se na to da će ti službenici koje plaćamo svojim novcem pomoći svakom svome građaninu u nevolji. Normalne države svoje građane izvlače iz zatvora i onda kada su švercovali drogu i počinili ubistvo zato što su ih oni platili. Ne da idu na gala večere i budu plaćeni ni za šta nego da rade.
@dzezva navedi mi primjer kad je neka drzava izvukla ubicu iz zatvora. Jedino ako su mozda iz Bosne izvlacili posto kod nas cim iskesiras pare izades iz zatvora
@rambo972 Ne predlažem izvlačenje iz zatvora. Svakome treba da se sudi. Ali npr. jačina pasoša države se ogleda u tome kako se njeni građani tretiraju kad su u nevolji. Turska sigurno ne bi ostavila Američkog, Britanskog ili Australskog državljanina bez kontakta sa porodicom i konzulatom 7 dana. To je zato što kad imaš predstavništvo u nekoj državi tražiš za svog građanina isti tretman kakav bi imao kod kuće. Dostojanstveno postupanje i pravedno suđenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za sve buduce studente: ne idite na istok, krenite prema zapadu
Svako ko je na bilo koji nacin imao veze sa DRZAVNIM UDAROM treba da snosi posljedice toga ,svjesno je tu bio niko ga nije mogao nagovoriti niti bilo sta ...... ne kontam zasto mediji brane i opravdavaju takve ljude ..... i zasto se pravi nevinasce od njega i udaranje na emocije bio je odlican ucenik ovako onako ,posti itd ...... koga briga !
A ti mislis da je neki student napadao tursku drzavu? Isto kao i 150 000 sudija i prosvjetnih radnika? Ne budi lud, svima je jasbo da Erdo zavodi diktaturu i radi kako mu se cefne
al ga reklamirate ko da je Meša Selimović...ajde sada grupa fcb ovo 9no PRAVDA ZA SELMIRA kako se toga jos niko nije sjetio
Pravda za SELMIRA!