Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TACNO MAJKE NABOLJE ZNAJU TU BOL I KOD JE SE DESAVO UZAS, I ONE TREBAJU SUOSJECATI I SA MAJKAMA DJECE U SIRIJI KOJA GINU OD BOJNIH OTROVA I GRANATA SVAKI DAN I ONE TREBAJU SUOSJECATI I SA IZRAELSKIM MAJKAMA KOJE SU IZGUBILE DJECU, JER I TE MAJKE I TA DJECA NISTA NISU KRIVI, I JOS NESTO NIJE UREDU POREDITI GAZU SA SARAJEVOM JER KOD NJIH JE OVO SVAKE 2-3 GODINE I ONI IMAJU HAMAS KOJI NEZELI DA PREGOVARA, A MI SMO UVIJEK TRAZILI MIRNO RJESENJE I ALIJA JE GOVORIO ZA RAT TREBA DVOJE, MI NISMO NAPADALI RAKETAMA CIVILE KADA JE PRIMIRJE, I MI SMO BILI I TADA MULTIETNICKA DRZAVA, NISMO BILI SLUGE TERORISTICKIH VODJA
Juče pogledah film: "A bili su samo djeca" i shvatih da vrijeme zaista zatrpava sjećanja, pa i najcrnja.. Mislim da nam u ovom gradu nedostaje spomenik roditeljima te djece, jer oni izgubiše najviše što se može izgubiti.. Ipak gledajući te snimke rata sa ove vremenske distance, ne mogu da se otmem utisku da su nas sviju preveslali.. Znači 18 hiljada vojnika je držalo u okruženju 200 hiljada Sarajlija i mi smo živjeli tako tri i po godine ginući, pateći se i prihvatajući činjenicu da nam je svaki dan možda zadnji? A u isto vrijeme je vojska iz Sarajeva svakodnevno išla kroz tunel da se bori na drugim ratištima?
Izraelci su tu bili puno prije Muslimana. Samo što su spletom okolnosti to napustili. Jedan od najvećih razloga što Izraelci žele to područje je Salamonov hram, a tu su Muslimani izgradili 2 ili 3 džamije. Za Izraelce je samo jedan hram, a ostalo su sinagoge, kaš to je za Muslimane samo Meka kao središte najvećeg okupljanja. U krajnju ruku oba naroda imaju pravo na to područje.
Eee a misliš da je to riješenje ? a ?
Tu ti jarane riješenja nekog pogodnog i nema, slična situacija kao i s BiH, samo se nadam da kod nas neće doći do ičega i približno sličnog, a i ako dođe u torbu dvoje gače, putovnicu i preko vrljike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Doće i njima kraj kad tad. FREE GAZA!