Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li Srbi u FBiH da uče po nastavnom planu iz RS? Pitanje?
Totalitarizam koji na ovim prostorima nije viđen ni za vrijeme Kraljevine niti za vrijeme FNRJ i SFRJ. Demokratija se ovdje neće zadugo nastaniti.
Genocidna tvorevina rs i fastisti tjeraju ljude odnsno djecu i onemogucuju povratak...Toliko o suzivotu sa tim genocidasima...Amin
Zabranjivanje necije kulture odnsno jezika i historije je krsenje Dejtona to bi najjboje trebao znati Dodik koji se poziv na njeg uvijek kad mu zatreba a ni on ga ne zna....!
Lijepo ministar prosbjete reče u zakonu to nije predviđeno i ne znam u čemu je problem.Ako hoće u školu hoče,ako neće neka idu u federaciju.
Da smo i mi "neki" fino bi otišli i podržali ljude... Ko što bi i trebali !
Šerif naredio da mu se kidaju s imanja?!
šta će bošnjačka djeca u četničkim školama,to neide nikako
djeca u konjevic polju vec pune tri godine uce po bosnjackoj grupi nacionalnih predmeta i nastavnom planu tuzlanskog kantona.ali to SDA instruktorima iz sarajve koji su naredili ova okupljanja nimalo ne smeta.
ako uče zašto se onda bune i govore da ne uče niti imaju nastavnika bošnjaka,ili lažu oni ili lažeš ti a prije da lažeš ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sad vam smeta i što se okupljaju?!
Realno, bas me briga šta misliš!