Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tačno. jednostavno za državni ti treba Asim da ti sredi da dijete upadne. selam.
U drzavnom vrticu rade polu-sposobni vaspitaci koji su zaposleni preko stranke i niko ih ne kontrolise dok u privatnom vrticu rade sposobni i edukovani vaspitaci koje kontrolise vlasnik vrtica i ne dozvoljava propuste koji se dozvoljavaju u drzavnim.
selam asime, mozel moje dijete u drzavni vrtic, znas da smo svi sda od prvog dana
Potpuno netačno. Ubjedite me da da mi je draže što plaćam više
Šta je bilo sa obdaništem ? Sad je vrtić ili sam ja zastarjeli model ?
za drzavni trebas predati zahtjev cim se dijete rodi,pa ti idu neki bodovi,pa cekas,pa onda konkurs,pa onda ima mjesta AL u DRUGOOOM vrticu koji ti nije ono ni usput. i tako odes privatno,platis i nema peglanja,a naravno ima peglanja u novcaniku.
Nije nego u privatnim rade 0:24 i to roditeljima odgovara....a jedna zena je i kuharica i spremacica i odgajateljica sve...za 30 djece....
Asime mozes li mi zavrsit zaposlenje? Ne mora niko znati. Hvala ti
Zato sto ti za drzavni treba stela jaka otprilike ko Asim Saraklic, al prije snimanja....
Jesu li istrazitelji sa Harvarda?
Lažete svi vi koji blatite privatne vrtiće, i pored toga sto je javna ustanova otrovala blizu 700 djece i prošla ne kažnjeno vi i dalje upisujete svoju djecu u javnu ustanovu i to ne zbog toga sto gajite neke tradicije već zato sto ili niste u mogućnosti da platite malo veću cijenu I'd ponudbene u javnoj ustanovi ili ste kartice prema svojoj djeci
@opasnoba škrtice
Privatni ne znaci neki jet set nego ko god ima visak novca vodic ce djecu u privatni razlog je gdje god da odes u drzavnu ustanovo, ponasaju se kao da ti usluge cine pa doslo je vrjeme da moras stelu imati za drzavni vrtic fuj sta smo sami sebi napravili od drzave, vrtic kao i salteri po opstinama kao u ambulantama, pa racun obicni odes da platis racun od koje ce gospoda da platu primi sad zamislite kolko je to nadrkano kad nema volje da se pozdravi pa prekokurca radi fuj bjednici uhljebi
drzavno je sve propalo pa nema izbora osim privatno, al samo za uhljebe. sirotinji djecu ako ih imaju cuvaju nane i dede ako su jos zivi.
Državno znači lopovsko!
Dobar je drzavni vrtic realno
Pa evo slobodno kazem da su privatni vrtici onako u blagoj posvecenosti od drzavnih,tako i privatne skole naravno ne sve ali ko hoce da nauči mislim djete koje hoće da uči Richmond park je najperspektivnija i najkreativnija skola u Europi.