Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBK nije zupanija vec kanton
Pa to dvoje je isto???
Jeste županija, kao što si ti bio mualiman a sada si Bošnjak. Mi te poštujemo poštuj i ti. I nauči o toleranciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne želim da dosipam sol na roditeljsku ranu, ali tu dvoranu koriste i ostale sportske ekipe,čak i službene utakmice igraju rukometaši.Njihov gol nije fiksiran,a i često se tokom meča pomjera s linije.
Kakve veze ima je li gol fiksiran i da li se pomjera? Nije se gol prevrnuo nego se raspao jer je bio ocito neispravan, i nema veze je li ga neko dotakao, gurnuo i slicno... To ti je isto ko da se naslonis na ogradu na mostu a ona se raspadne i padnes s mosta...
Direktorica javno priznala da je glupa za stvari kojih bi svaki direktor skole trebao biti svjestan taman i da nigdje nista ne pise. Neke stvari su tako jednostavne i logicne za zakljuciti, narocito kada je sigurnost u pitanju. Bilo bi lijepo pokazati malo obraza i dati ostavku.
Pusti smjene,sta se ludi pravite, GDJE JE KRIVICNA ODGIVORNOST ODGOVORNIH LICA.SORTO U VAS JE NECIJI ZIVOT SAMO BROJ.
Svi pametni kad se desi tragedija, svi imaju rjesenje, svi su znali. Kaze ovaj ja cu otici, pa jedva cekamo da odes, takvi nam i ne trebaju.
Nastavnik treba provjeriti opremu prije tjelesnog i pregledati sve, a golovi obično nisu fiksirani osim u nekim slučajevima
Da vi vidite direktora i govana kod nas u D.Vakufu :( :( Ne dao Bog nikome
Kojoj županija ??? Ja živim u kantonu.
Smjena za neodgovornog nastavnika tjelesnog. Na njemu je da pregleda sve sportske rekvizite prije nego ih ucenici upotrijebe. Nastavnici tjelesnog su sve samo ne nastavnici. Umjesto da djecu nauce pravila svih sportova bace im dvije lopte (jednu djecacima a drugu djevocicama) a oni zvirljaju po kafama po obliznjim kaficima, cast pojedincima.
ram nije mogao past sam od sebe. lopta ga ne može oboriti. il se neko za ram kačio ili ga je gurnuo.
Mali je dobio peticu i koliko sam čuo od radovanja se zakačio za gol koji je pao na njega...
Žao mi je djeteta ali šta je ovde direktor skrivio
Bravo. Samo smjena ce ih nauciti da pazljivo rade svoj posao.
Ne bih da se miješam ali mislim da je ovdje direktorica najmanje kriva, to nije njena nadležnost
Tesko je ikoga okrivit,moze se ic od nastavnika,direktorice,jos milion nadleznih,nazalost djeteta vise nema...
Možda direktora smjene, al ministra teško. Taj je zacementiran.