Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto roditelji samo nesto ne poduzmu, tuzba nece nista donijeti evopa nije pravedna prema muslimanima
"primjer kršenja svih elementarnih standarda pravne države i vladavine prava" Za sam pocetak..koje PRAVNE DRZAVE ?
Rijesice to SDA,kada ponovo,po sesti put dobiju podrsku naroda.
...mogu li ja tužiti državu bih zbog negiranja mog prava "na prigovor savjesti" tokom 92-95? ...nije me iz sarajeva otjerao radovan i granate, nego alija i njegovi kileri, ćelo i i II...
commie samo nam objasni kako su te otjerali protjerali?mozda nije bilo bureka i cevapa izgleda tebe protjerivali tri ipo godine i ti otiso 96-97 kad nisi mogo posla nac poruseno sve.
...pa, vrli bakijato moj, ako "država" (odnosno alijino parče iste) misli da ima pravo od mene načiniti leš ili ubicu, ja imam pravo da se ne složim sa tim...a za peganje mog neslaganja su bili zaduženi krimosi poput navedenih ćela...št amisliš da mi je preostalo, da im objašnjavam?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)