Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ste otisli na pogresna vrata kome je Izetbegovic jos pomogao njegov jedini posao je da krade,da svojoj zenici poklanja za 8 mart na poklon direktorsko mjesto u bolnici i da kupi na racun drzave A8 i lagano sa njim vozika se po BIH.
Izetbegovic bi pomogao kad bi imao on koristi od toga,ali ako znamo da nema onda ste otisli pogresnom covjeku.
Pa da su mu samo postavili gdje su naše pare od donacija, vidjeli bi sa kim i sa čim imaju posla. Pravnik i Predsjedavajući fino objasni, apelacija sudu, pa ih onda šakom za vrat. Prije suda ništa.
Kad se več neko dočepa sastanak sa ovim đubretom nasamo, pa kako niko da mu ono pošteno jednom za uvjek razbije onu žujavu pičkicu. PS Bošnjak sam musliman ali ovog baš očima nemogu zamislim, kažu neki smotan i nesposoba, ma jest p.m., obavlja posao po neredbama iz SB/BG 100%.
Toliko o sposobnosti nasih politicara.Oni mogu uticati samo na nesto u cemu imaju licne koristi.Za sve ostalo obratite se strancima koji su nam nametnuli ovako uredzenje nakaradne drzave.
otac mu stvorio RS, a on da moze sada bi potpis'o otcjepljenje "RS-a" od BiH
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
sta ce on rijesit, ne moze krizaljku u avazu da rijesi
a kamoli klixovu koju meni trebi prosječno 6-8 minuta da riješim
Opet vi po najvećem hotelijaru na Balkanu. Pa bao mu rekao da ga nemeću u politiku, jer za to glup. Ovi SDA opet! Glasali ste, sada bujrum, nekuhano gutajte.
čudi me, taki čovjek...a ćorak
Haj Bakire malo na njivu ori pa da vidis kako je. Sada si nasao pred izbore glasove ubirat!
kad se sastanete sa bakirom znajte da ste dodirnuli dno. fali vam još samo sastanak sa zlajogluom pa da zglajzate do kraja. jedina prava institucija kojoj se treba žaliti je ohr i institucije evropske unije i sad-a. oni vam jedino mogu pomoći. od ovih haira nema.
mislis da oni to neznaju?.....pa tamo su prvo bili pa su ih ovi uputili u ministarstvo rs a posto nisu htjeli sa rs eto ih sad sa bakirom :))))))) ...mislim da ovim ljudima treba konjevic polje proglasiti za distrikt...kad moze brcko,sto nebi moglo i konjevic polje :)
Vlado, a ostali njihovi im ahbabi. Ima ih još petorica. Počeo si da ne poštuješ Sveti Dejton. Čudno!!??