Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni ovi ljudi. 😔
@C.S. baš tako ali su djeca sa sela neobično dobri đaci ...prirodno su bistra.
@zSU i motivisana.
Ma bitno je da nacelnik i nacelnikov nacelnik ima prevoz za bilo kakkvu budalestinu da mu na um padne. Cuj po zakonu ispod 3 km nista placanje. Pa 3 km u Sarajevu i na ovom brdu nije isto. Nema ni rasvjete ni asfalta kako treba. Nije to istih 3 km. Ali boli njih taki !
Još nam samo vukovi fale. "Pakt sa vukovima", na bosanski način
...ma ne brinite nista, jopet ce vam obecat, vi cete se radovat i nista...i tako dok vasa djeca ne dobiju djecu i opreme ih za skolu...rjesenje, ne saljite djecu vise u skolu...ne treba nama pismenih...
roditelji bi trebali gledati da se maknu iz ovih vuhojebina, ako ne zbog sebe onda zbog svoje djece
Kako su im roditelji išli u školu ranije ?
@iopettralala za ove ne znam ...ali su mnogi ranije pješačili po nekoliko kilometara do škole i ništa im nije falilo a sad kombiji voze djecu na 2 kilometra stanovanja od škole.Sve gospoda postalo.
sta si? majka djeteta
Jadni vukovi s kim žive.
zao mi je djece i treba da dobiju besplatan prijevoz,ali ovo za vukove je ocigledno dodavanje malo na pricu ne bil se skrenula paznja skontali su kako mediji funkcionisu
Pa sto zivite u vukojebini ?
Sad se Hercegovci valjaju od smijeha na ovu vijest.
Stvarno još postoje vukojebine🙄
ovi ljudi su sretniji od tebe ☺️
WSY ne seri da je tvoje dijete pitao bih te ja