Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bešlić, penzioner koji poput pijavice siše kantonalne pare, CCI siše pare na više nivoa vlasti. Ovi roditelji zalutali sa njima i ne vide interese pijavica zbog svojih interesa. SDA ima svoje interese. Majke mi, trebala su djeca uzeti i napisati zakon. Bio bi bolji i sa manje interesa.
Samo pitajte ove glavešine da urade neki zadatak ili da pošalju e-mail što bi u moderno doba svaki prosvjetni radnik trebao znati... Samo jedni drugima kontriraju i svoje interese traže.. mafija veca nego ovi u Zenici... Djeca ce nam ispastati radi ovakvih uhljupa..
Sta ce nam obrazovanje kad smo naj pametniji i najmudriji narod na svijetu, bolje nam je nego u svicarskoj, ekonomija jaca od njemacke a stndard veci nego u japanu....
a upm, otkud sad arapovic predstavlja roditelje i sindikate??? i sad treba njega nesto slusati? uhljeb koji samo ceka hoce li se negdje drzavi privaliti, isti kao i ovi koje kritikuje.
Arapovic drzavni neprijatelj i rusitelj BiH.
@Stampedo Arapović expert za sve oblasti.Zato treba ukinuti sve nevladine organizacije koje izvlače nase pare sa svih nivoa vlasti i mlate praznu slamu.Taj Arapovic daje sebi za pravo da kritikuju sve i svakoga a na osnovu čega.Ko njega ustvari pita za nešto i koji je on faktor.Ovaj Sivro pokvareni takodje sve čini da unazadi školstvo zbog licnih iunazad ali kolege su ga izabrale da ih predstavlja pa eto im ga.
joj ovog sivre kad vidim sve mi nesto lose bude... on i skaka telece face koje presdtavljaju glavni grad
E moja djeco
Sivro lopov nad lopovima
ja bih sada spalio cijeli esdea