Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Birali ste Bakira i njegove poslusnike. Sada se cudite. Danas u jeku epidemije i haosu, zdravstvom upravlja ministar za sport i kultura hahahhaa.
Prvo, nema potrebe za tolikim kapacitetom - sta je sa praznim KCUS?,,,,Drugo, i da ima potrebe, ova zgrada je kuca djecijeg odgoja, zasto djeci uskracujete prostor,,,, Trece, neko hoce da uzme lovu na ovome, isti slucaj ko na proljece sa Građevinskim F. Ova SDA je neopisivo ZLO koje se natovarilo Bosnjaku na grbacu i nece stati dok nas ne uniste.
@ajkula. Ovdje niko nikoga ne sluša. Radi svako šta hoće. Nažalost.
A 800 kreveta prazno u klinickom...
To vam je Sekina ideja, a sprovodi je preko poltrona i uvlakaca, ministra za sva ministarstva Kapidzica...vi iz B. Potoka, Boljakovog, Brijesca i okoline glasate za SDA pa vam se eto tako lijepo zahvalila
Nisam znao da je to vrtic 😛
KINEZI su napravili novu COVI BOLNICU sa 1.000 ležajeva za tri SEDMICE, a NAŠI VRLI STRUČNJACI SEDAM MJESECI razmišljaju KAKO će i ŠTA će !!!
Reorganizujte KCUS!Ima se mjesta ionako pacijenata ima malo ili nimalo.Lakse skolu rasformirat’, nego vec postojece odjele pregraditi i preurediti.Ko koga ovdje sazada vise?
Sivi Dom u koji moze samo sumanuta, zla osoba smjestiti COVID bolesnike.
Sebija.
sve ovo semir
kakve semir ina veze sviju ti , covjek preporodio novi grad , 30 hiljada glasova druze , najvise u BiH
Zašto klix reklamira Ujedinjenu srpsku?
Roditelji djece izadjite na izbore i potrujte zelene termite
Kao da za gradjane ovog grada neko ima bar malo zdravog razuma ? Ovaj virus je dosao i razotkrio svu nesposobnost vlasti. Svi smo mi to znali manje-vise ali smo se prepustili stihiji u nadi " bit ce bolje" Mjesecima prepucavanja direktora dvije bolnice,opzicije i aktuelne vlade,pranja novca na sve moguce nacine. Strasno sta se uradilo od ovog grada i drzave.
Boze sacuvaj ko donosi ove odluke