Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta očekivati u Državi gdje su nas ''nasljednici MM'' pod vođstvom g-dina Riđobra-GADa ( iliti Moj Babo je, Moj babo je...) učinili sa ''višedecenijskim poteškoćama u životu'' osim njihove vojske uposlenika u JP, JU, administraciji i upravi na svim nivoima podržavanih preko halki i mindera proiašlih iz mraka ''tabačkog mesdžida''.
barem ovdje ne bi trebalo biti stranackog prepucavanja
Ko izdaje certifikat o reproduktivnoj sposobnosti prilikom stupanja u brak /krvne grupe,Rh faktori ,porodične vezi i slično/Ima li toga kao zakonskog uslova za zdravu naciju.Ovim roditeljima društvo mora pomoći i djeci olakšati život.
Ovo je ocigledna fasisticka ideologija mosnjaka. Kod mosnjaka slabi ne treba da zive, samo najjaci najpokvareniji, uvlakaci i poltroni, lopovi... Mozete se pakovati i pridruziti svojoj braci migrantima
Sa djecom se mora raditi dok je jos moguce ikako uticati na njihov razvoj. Idealno u predskolskoj dobi, ali makar i u skolama, da im se prilagodi plan, obezbijede asistenti, da sa njima rade ljudi koji su makar nesto i procitali o svim tim poremecajima u razvoju i imaju volju uciti uz takvu djecu. Roditeljima zelim srecu i drzim fige da ovi na vlasti uopce razumiju kakve potrebe takva djeca imaju.
E moj klix, to su osobe sa poteškoćama u razvoju, ne s aposebnim potrebama, njihove su potrebe iste kao kod svakog čovjeka, ispravite naslov
@shipak sada ću ja kao osoba sa invaliditetom tebe da ispravim i da kažem da su osobe sa poteškocama u razvoju samo jedna od grupa osoba sa posebnim potrebama a mi svi smo osobe sa invaliditetom. Evo ja sam sam posebnim potrebama ne mogu dugo da stojim treba mi invalidsko sjedište na primjer u tramvaju ali nisam sa poteškoćama u razvoju toliko sam razvijen da sam na doktoratu hehehe.... pozdravvvv
@shipak Nema potrebe da se ispravlja naslov. Zašto zakidate za sitnice, pogotovo jer iste nemaju nikakvo logičko uporište. AKo tvoje dijete nije u stanju da radi stvari koje ostala djeca savladaju naravno da to dijete automatski ima potrebu konstantne asistencije u svemu. Treba se baviti suštinom a ne jezičkim sitnicama zbog koji ostavljate dojam cjepidlaka.
Podrska roditeljima, mogu samo zamisliti sa kakvim se problemima bore svakodnevno. Da sam u Sarajevu dosao bih na protest.
Kako cete protestvovati protiv najbolje Vlade ikad. Sad ce vas odmah proglasiti sdaovcima, bakirovcima i nacionalistima, kako su navikli u svom fasisticko-komunistickom rezimu.
Od Forte i munafika konakovica dobicete samo suplju pricu.Ako mogu oni nesto klepiti preko neke nevladine organizacije onda cete dobiti neke mrvice.
momak pusti se šuplje priče ovdje se radi o osobama sa poteškoćama u razvoju, ne interesuje ove ljude ni Konaković ni Izetbegović ni niko, intersuju ih njihova osnovna ljudska prava koja u ovom momentu nemaju.