Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet je NAROD ostavljen da se sam BORI protiv AVETI PROŠLOSTI !!! Zašto Bakir, Željko, Šefik ili Fahro nisu u koloni PROTESTA !!! Možda imaju OGRANIČENJE slobodnog KRETANJA po BiH, ili imaju GRIPU !!!
"...Mržnja izbija iz usta njihovih, dok je ono što kriju grudi njihove još gore..." -Sura Aal-E-Imran, 118
Prodajem golfa JEFTINO!!!
redakcijo klixa je.ala te citava rs i incko zasto brises komentare koji daju podrsku bosnjackoj djeci a kude vlast i incka
uhapsit ministra obrazovanja i osudit ga na dozivotnu robiju
zašto je Srebrenica u RS?
nije bas pametno biti u onoj enklavi okruzeni koljacima,bolje bi bilo da djece bosnjacke tamo nema.
Bravo Bošnjaci, nedajte se četničkim naci nakazama!
jbs ti nas ako nismo u stanju za 20 dana ovoj djeci izgraditi najsavremeniju skolu na balkanu... kakav smo to mi narod ?
Masallah djece
Pa kada cete ljudi moji doći pameti, pa svi srbi su isti, genocidni narod slavi svoju fašističku prošlost. Pa to se ne moze njima dokazati da bi se trebali stidjeti onog sto slave. Umno poremecen narod je to. I svi srbi su isti, isto razmisljaju i isto ti zele.
Sve je receno kakvi su to ljudi!
Kakvi protesti, kakve pm, kad dobro znamo da se nista promijeniti neće. Žao mi samo ove djece, oni najviše ispaštaju. Da moje pohadja takvu školu, davno bih ga ispisala, a te bolesne umove ostavila da se guše u sopstvenoj mržnji, siromaštvu i jadu...
hocel sdp stati uz Bošnjake i jednog kandidata ?
60% je djece bosnjacke nacionalnosti to ti sve govori
Izgleda da su ovi Srbi narod koji je zatucano retardiran.Nemojte se cuditi ako vam se desi jos jedan Jasenovac.
@Kenboss66 A ti to pretiš?
@Kenboss66 Prijetis ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)