Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MONSTRUOZNO. Zamislite da se u njemačkim školama u SS uniformama slikaju.
@gooUser1579637072 Zato sad pola BiH stanovnika i živi u Njemačkoj jer je to jedna normalna i uređena država.
U Njemackoh je zakonima denacifikacije gotov zabranjeno pogledat sieg runu (simbol ss-a). Kamoli uniforme nositi i velicati. Neonacisti na skupovima nose druga nacionalisticka obiljezja (Njemacku imperialnu zastavu itd)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cega se pametan stidi, budala se ponosi.
Pa i on je budaletina
Samo po dzepu dobro kazniti roditelje, pa da vidis kad ce sirotinji pasti na pamet da ponovo cetnikuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto, sta ce time postici? To se tako ne redu, ovo je politizacija ....
Šta sad!?! Sad po tom nekom srpskom načinu razmišljanja bošnjaci bi trebali sve bošnjačke krvoloke uzdizati i djeci dati majice sa balijskim obilježljima. A to je civilizovano? Ne to srbi imaju bratstvo samo kroz nasilje inače se pobiše međuse.
Divljaci polupismeni jos nepismenijih i krezavih roditelja.
Kao srbin apsolutno podrzavam ove roditelje. Nadam se da ce na taj protest zalutati i neko od srpskih roditelja, barem jedan da se nadje. Ovo nije normalno i ne donosi nikom nista dobro. Da ima reda i drzave koliko nema, neko bi odgovarao za svaki idiotluk ovog kalibra. Nazalost, znamo svi da od toga nema nista, ali lijepo je nadati se. Valjda jednom osvane i taj dan.
@HejBa Isto, potpuno zgrozena. Mozes li zamisliti te roditelje i sta je u njihovim glavama?
Oružije kući držite i nema frke. Nipošto biti goloruk
a otkopavanje hrvatskih grobova u Tuzli?? Protesti??
I obavezno mjenjati ime sveti savo, pitanje je li uopšte i postojao
a sto se ne zalite trumanu i de golu sto odlikovase drazu.ili busu mladjem koji je 2007g posthumno dodelio orden drazinom unuku.zalite se i vladama kanade i australije gde pripadnici jvo primaju penziju kao deo saveznickih snaga u 2ww.a mozete i ambasadoru USA koji svake godine odlazi u preljinu na obelezavanje operacije hilijard,najvece evakuacije saveznika iza nemackih linija.509 pilota.komunisti su izjednacili ustase i cetnike.tu nepravdu treba ispraviti
Samo po dzepu dobro kazniti roditelje, pa da vidis kad ce sirotinji pasti na pamet da ponovo cetnikuje.
...e moji roditelji, imali ste vecinu i nacelnika, prodali se za sicu i izgubili...sta sad? protestvujete...a u Njemackim skolama je to nemoguce, Njemci su ljudi i dozivjeli su katarzu, srBovi su najnizi oblik zivota, bez svjesti o ispravnom, bez vjere, bez empatije...Bulevar je dokaz zivi...
Bakire, gdje si? Imal ikoga? Dodik? Covic? Iko da se javi, komentira, imal vlasti osim kada zderete i pijete?
Pa to je isto kad vidis covjeka sa fesom u sarajevu; i turci su imali zlocine. Ne kontam.
JOS IM POP KAZE PODRZAVAM VAS PROTIV NEPRIJATELJA I DA NISTE UPRAVU, A BOSNJO CE O MIRU, LJUBAVI, ZAJEDNISTVU, NACIONALIZMU, IAKO BOSNJO MUTAVI NE RAZUMIJE DA OVO SA NACIONALIZMOM NEMA VEZE, JER BOSNJO ON TI NACIJU NE PRIZNAJE SVAKAKO, ZNATE VI STO VAS MRZE I MRZICE VAS DOK POSTOJE.
samo incku pred kancelariju
Hitler i gas za ovakve su spas!!!