Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se radi na biračkim mjestima znaju ovi posmatrači samo niko neće da progovori......kad se završi i zatvori biračko mjesto onda tek nastupaju "glasanja" kako kome odgovara. To je javna tajna samo se niko nije odvažio i progovorio o tome!
Na dan izbora sva mezarija i grobovi su prazni i pusti
http://prntscr.com/ckabd4
jarane, otac će do do daljnjeg biti na biračkom spisku i uredno glasati za SDA. Sta misliš kako oni pobjeđuju...
Stranka moja nije,Robert, neka pleše do mile volje.Otac mu je davno preminuo,on nije prijavo i sada neko drugi kriv.
ti nisi u stanju ni tekst pročitati
@law2,Pročitao sam tekst i ne vjerujem Robertu.
Pa sta kaze hoce li glasati ili nece ove godine. Cekat ce one opste za dvije godine. Pa krivicnu podnesi il kakvu apelaciju ustavnom sudu da se iskoordiniraju podaci na nivou bih. Nego smrdska nece da povezuje podatke sa drzavom i onda svi krivi. Ima knjiga umrlih samo nema dostave podataka jer smrde nece da smrdska dostavlja podatke drzavi. Malo si paglu za vijecnika il si zlonamjeran. No da ti neko oca spomene i ja bi se naljutio.
Meni treba obrnuto da sam fol umro iako sam još živ da dignem osiguranje 100000€
Kako bi onda oni mućkali u skladu sa propisima?
I ne recite da su oni umrli ! Oni su živi, samo vi to ne znate !! - Časni Kuran
Dobro si proso sigurno jos primas na njega penziju ha ha
i moj koji je preminuo 1993.