Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno nebitni ljudi za ZOI ‘84 govore na ovoj manifestaciji. Samo je “lajk” bitan.
Pa možda su trebali Branka Mikulića zvati i Miku Špiljka-:))))) i Milku Babović...
Je li ovaj Izet Radjo dozivotni predsjednik Olimpijskog Komiteta? I Halid Genjac bi se postidio.
Plata ide a jedini zadatak ti je da svake dvije godine ispratis 10ak olimpijaca koji se vrate sa solidnim 64. mjestom u svojoj disciplini.
Slika 2/24..Naxslici su Benjamina, Katarina Witt i Jure Franko, a ispod slike pise. Gradonacelnica Sarsjeva B.Karic i Jure Franko. Katarinu Witt, iz Njemacke, koja je osvojila zlato na ZOI 84 u imj.klizanju su pomozili s nulom. Nije novinar klixa nikad ni cuo za Katarinu Witt.
Prvo sami sebe nagradili mašala
Zašto je navala primitivaca i ruralaca na ovom članku?
vrijeme danas brzo teče i treba gledati naprijed a ne nazad
A muzika istog Duška Trifunović šoviniste i krvoloka nečudi ili čudi ali hajde nekapiram ali d fakat dijece ko da im je ladne trajne po glavi i žena pravih muškobanja nečudi ili čudi stanja BiH po kakvoći a što po količini Budi Bože gdje nas to vidiš
Gradonačelnica bi mogla malo smanjiti burek i preći na salatu
Moze li se makar obnoviti krov ledene dvorane u Skenderiji koji 12 godina zjapi u centru grada,pa cemo onda pričati o olimpijskom duhu....Ovako prica vam je sr***nje . Hvala
I na sve to natakaris neka rigidna četnička koeta i dozivotno braniti se možete nije dzaba ikad receno ko i kako ustiše PORTO BENE PORTO MISERIA ;PORTO MISERIA
Ja mislim da se samo kod nas jos obiljezava godisnjica od OI…dajte pare na nesto pametnije
A bosnaka stvar je da bude gore oni novogodišnji paketći sa olimpijskim logom u vidu igračke te kutija sa puzzlama i čovijece ne ljuti se
Nevjerovatno dobar dokumentarac na BHT o organizaciji Olimpijade, specijalna emisija dan prije isto, a i svečana akademija. Ne volim trojku al Bendža prekucala realno. BHT blista kad je najugroženiji.
Zato danas sve ih je više u Sarajevu drže ruke u džepovima i igrajući se oraha i to je to od Olimpijskog Sarajeva , izvrgavajuci ruglu sve sto nije Olimpijsko Sarajevo ,poprilično samo za patetiku.
cudo nad cudima mi je bilo da gradonačelnica nijednog olimpijca iz BiH nije pomenula ali zato nije omašila da se ''zahvali kolegi'' ''gradonačelniku'' Istočnog Sarajeva? Da li je ovo Zona Sumraka???
Sarajlije, potjerajte te doslje iz carsije. Sve vam unistise i sudbine vam kroje. Od jednog od "najdusnijih" gradova na planeti, napravise vam kasabu i donesose seljakluk i papanluk. A i za drzavu isto vrijedi. Tjerajte to dok nije skroz kasno. Neka nose sve, samo neka idu.
to su trebali misliti kad su primali Karadžića, Batka, razne Dursune, onog naftaša i sl, zar ne misliš?
Kome je vi obiljezavate? Obnovite bob stazu na Trebevicu i skakaonicu na Igmanu pa cete imati razlog da se prisjecate neceg, vratite duh Sarajevu!
Tako je,doveli su te bivse olimpijce da im pokazu sramotu.al vazno je pojest burek.
Ma da makar krov ledene dvorane u Skenderiji obnove on im je pod nosom 12 godina zjapial nista...