Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dozivotnog zatvora uz drustveno korisni rad da hljeba dzaba ne jedu i da zarade za sahrane jer ce umrijet u zatvoru
Kakav dozivotni. Smrtnu kaznu treba uvest.
@fillozof07 prvo uhvatite ubicu Lane Bijedic.Ne mogu da se otmem dojmu da mediji izbjegavaju temu ubista Lane Bijedic a mislim da i znam razlog ali ga necu navesti jer nisam siguran.
Svojim usima sam cuo par puta neke bijesne ljude kako govore za nekoga (ko je bio nesto kriv njima): "ja cu se vratiti a on nece nikada". To je duboko uvriježeno u našim glavama:" ja ću se vratiti a on neće nikada". Treba to izbiti ljudima iz glave. Ubij nekoga i nećeš se nikada više vratiti, istrunut ćeš u zatvoru.
Ma pustite suplje price "strucnjaka" da zemljama koje imaju smrtnu kaznu nije smanjena stopa kriminala. Poceo bih od dzeparosa najmanje 10 god. uz redovno prebijanje.
Šta je na sa Sefićem??? 14 godina dali frajeru! Fali mu samo jedna nula na kraju! Ja bi radije da se uvede smrtna kazna!
100% ZA.
uvesti smrtnu
Doživotne kazne uvesti obavezno.Uz to i obavezan rad.Taj društveni otpad je na grbači države.Od njih 1000 možda jedan u zatvoru pročita pola knjige.
Obavezno i doživotno i smrtnu kaznu manje će Sejfovića ubijati nedužne pješake po ulici
Čuj,učini zločin i još ga hraniti do kraja života. Može al bez hrane.
Smrtna kazna postoji u zakonu rsa. Samo se ne provodi a valjalo bi.
i smrtnu obavezno
Sine, nista bez smrtne kazne...smrtna kazna je nesto najhumanije sto moze postojati za ubice, silavatelje, dilere.
I smrtnu; mnogi su je zaslužili. Uvesti i tucanje kamena, kopanje kanala, čišćenje snijega zimi i sl.
Pa kakva je sansa, odnosno nada osuđeniku da se reintegriše u drustvo ako je osuđen na 150 godina ?
@POLAT123ALEMDAR To se zove ye8avanje u mozak osudjenika koje ja u potpunosti podrzavam jer da su bili normalni ne bi zavrsili u zatvoru.
@POLAT123ALEMDAR ne treba njemu reintergracija, možda prije regeneracija, hahahaha!
Želi li BiH u EU ili ne? Šta onda raspravljate. Nepravite kako se traži. Ili sa Srbjiom, Makedonijom i Albanijom u mali šengen.
Lijepi Islam i Šerijat!!! Svi drugi zakoni su nakaradni i manjkavi i zato se malo malo zakoni mjenjaju. Glava za glavu i zadovoljena pravda makar na ovom svijetu. :) samo u demoNkratiji to ima da ubijes covjeka dobijes 5 godina zatvora a gajis marihuanu i dobijes za to 10 godina. Logika???
Izgradili bi oni meni auto put rucno,a kd iznemognu metak u potiljak!!!