Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedbenici UZP HZHB ne vole Zeljku, ali zato vole ratne zlocince. Pametnom dosta!
inace NE POSTOJI NISTA na ovoj planeti da mozes uperiti prstom i reci "OVO JE DJELO BOSNJAKA"!..osim naravno kokosinjca na 4 vode sa minaretom zastrto cilimom(a i to im je okupator donio) Toliko o VASIM "EKSPERTIMA"
Ako se Covic sljedece 4 godine bude trudio i radio bolje za interese BiH(a to po zakonu treba da radi) i ako bude branio interese drzave BiH i svih gradjana BiH,jebo mater ko ne bi za njega glaso.Inace imamo mi jos dobrih kandidata za clana predsjednistva iz reda hrvata ,kao sto je mala Lana Prlic super cura,objektivna i obrazovana,pa onda Slavo Kukic intelektualac i profesor,pa Dragan Markovina ne moze bolji covjek,pa Dragan Peric itd itd
Da hrvati biraju sebi predstavnika covic ne bi bio izabran!
narod kojem se nametnuo ne želi ga i neznam što je ntu protuzakonito,.....ovaj glupi mprofesor minderluk prava je običnio demagog......ovaj govnar komšić se nameće i ljhudi su jasni mrš komšiuću u tri pm.
a ja naroda i sile nabijem vas na qurrac
Idi Plenkoviću ako imaš problema u BiH.
s kim mi zivimo...koji papci!!!
Panika UZP sad ce ih Zeljko pocet hapsit prvo za ratne zlocine pa onda za kriminal poslje ratni i onda one sto rade protiv jedne nam jedine domovine BiH!Zelja sam udri po fasistima BiH patriote su uz tebe !!!
@Rudnik Jesi li ti popio svoje lijekove, nešto ti nije dobro
rudnik aj u rudnik
Meni je apsolutno svejedno ko je clan Predsjednistva is hrvatskog naroda ali da Komso ima imalo obraza dao bi ostavku.
Meni je apsolutno svejedno ko je član Predsjedništva Iz hrvatskog naroda ali da Čović ima imlo obraza ne bi ni pomišljao da se ponovo kandiduje
Jedini smješniji od ovih "experata" su komentatori :-)
@Wyatt_Earp Nisam ga prepoznao u gomili experata svijetskog glasa :-D
drugPero Hm da, ali meni su tek ono koma ovi likovi kao kardina Puljic, ili ti. Hrvatski nacionalisti sa dna kace koji glume neki kozmopolitizam i onda ih Komsic istjera iz brloga na otvoreno, pa ono bljuju mrznju i pokazuju pravo lice. Ne znam, meni je to mnoooogo smijesno...:) Pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj zabraniti predsjedniku da hoda po svojoj drzavi. bio pozeljan ili ne ici ce gdje mu se digne ona stvar
Većina ovde pada na kljiksove fore,biti nepoželjan ne znači nikakvu zabranu pogotovo kretanja
HRHB je drzava 🇭🇷
Valjda cu docekati vrijeme kada cemo zakonski kaznjavati ovakve izjave.
@Shavgane2017 Hoćeš ali u 23%...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
kakav bi to napad bio ćova i dodo a džafer ko fol brani, usput bi ga preveslali ko potočinu
Načelnik Bugojna je iz sda, izađi frajeru pa reci da li se slažeš s vašom braćom iz hdz-a?
Zašto sda šuti u ovom kantonu, da li je i za njih nepoželjan član predsjedništva BiH?
Jel to expert s Ljusina fakulteta?