"Proglasiti ga personom non grata"
0
Rijaset: Dodik širi virus šovinizma i fašizma
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOZ ZICA SREBRENICA.
Kakav je fašista ovaj cerić majko mila...ffffuuuuujjjj ... Kakva mržnja izbija iz hajvana fffuuuujjjj.
Ne priznajem ni jedno slovo iz te vaše deklaracije! http://www.youtube.com/watch?v=S_WgoR2K_cU Sandžak Republika !
haj što je lud dodo nego i njegov narod č-e-tn-ič-ki- skontaće budale da su imali 92 tenkove mi ništa a sad???????????????
A vidi genocidnog naroda sto je zabalio na ovom portalu, genocidasi sta balite bolan, obrisite bale fas,isti jedni, pa vi ste jedini narod u evropi koji je pocinio genocid, pa vi imate zvono genocidnog naroda, znamo mi da bi i vi voljeli da ne pripadate genocidnom narodu ali ne mozemo svi biti ponosni Bosnjaci. De vi genocidasi kad ne volite BiH sto zivite u njoj, evo ja ne volim agresorsku srbiju i ne daj boze da u njoj zivim, a vi vicete da ne volite BiH a jos ste u njoj, sto ne idete u smrdiju? Zar vam ne smeta svaki dan da se budite sa znanjem da zivite u suverenoj i nezavisnoj drzavi BiH, lijezete svako vece da spavate u nezavisnoj i suverenoj drzavi BiH.Koje ste vi jade jadne.
@ampak to ti roditelji ostavili u nasljedstvo da mrzis druge i drugacije, a osobito muslimane, e bas ste primitivna porodiva....hehe...:):)
LIVNO, DUVNO, KUPRES, NEUM, RAMA , MOSTAR ...SVE JE TO NASA REOUBLIKA HERCEG BOSNA! FUc** SDP BIH !
NOŽ ŽICA KRAVICE !! CACO KAZANI !!
baljuge marš iz bosne naše.
rado dajem, rado sišem, ali samo onom višem ( preko 25 cm ) imam d.u.p.e, imam dara svima dajem i bez para ko me stigne on me kara tijelo mi je slasno dupe mi je masno krmetinom ja se mažem ne bih ljudi da vas lažem.. volim ćune, vel\'ke male, nigerske su prave strave !
DODIK JE KRALJINA ! POZDRAV IZ HR HERCEG BOSNE NEUM, HERCEG BOSNA
Ama jasno je da je dodik fas.isticki igrac evrope i svijeta, oni preko njega pustaju probne balone da vide reagovanja Bosnjaka, kada se Bosnjaci pocnu braniti onda ti evropski fas.isti u javnosti malo naruze dodika ali nista ne preduzimaju, a ako se Bosnjaci ne oglase onda oni dodiku daju dalja upustva za druge izjave, ali nek znaju i evropski i domaci fas.isti na celu s dodikom, da ce Bosna i Bosnjaci opstati i da je to trajno svidjelo se to kome ili ne.Smrt fas.izmu, sloboda Bosnjacima.
lojavac ,miran ,doci ces i ti na red kad proglasimo nezavsinu i slobodnu od muslimana ,Repuuubliku SRPSKU,SRPSKU !
Dodika treba zatvoriti, radoh bi u tom slucaju bio zaposlen u KPD Zenica. Dzigerice bi mu pojeo.
ja sam Srbin ali musliman, ja sam Momčilo.Lukić ..i uvijek ću biti uz svoju braću muslimane a ne uz kršćanske barbare i divljake ! http://www.youtube.com/watch?v=jJ-HE0EbwBM