Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj
Direktor Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH Osman Mehmedagić Osmica danas je Zajedničkoj komisiji za nadzor nad radom OSA-e dostavio svoju fakultetsku diplomu. Ovu informaciju potvrdio je i Osman Mehmedagić. Pored diplome Više upravne škole, koju je završio prije rata, Osman Mehmwedagić dostavio je i diplomu Američkog univerziteta iz Sarajeva, koji je završio u periodu dok je bio na čelu OSA-e. SDP I SRPSKI SLUGA NERMIN NIKŠIĆ NA FIKRINIM RESPIRATORIMA.
Čuj kaže Škrijelj “kada je preuzeo dužnost rektora na računu bilo 60 miliona, a sada je 190 miliona KM”, pa naravno kad ste oderali studente!!! Školarine po 7000 KM, a dok je ovog, to će se to još povećavat.
@ZERUDIN i ti si jedan majmun koji piše na klixu i nema život nego ima samo telefon sa pijace i misli da to sto napise da će nekog uvrijedit.Tako mozes samo da namamis metak u glavu
Sve cestitke rektoru prof. dr. Rifatu na ponovnom izboru za rektora UNSA.
Predstava za maloumne, dok upravo SDA i to baš pomoću Škrijelja iza scene ukida akademsku slobodu fakultetima. Rifat Škrijelj (pravo tj. hebrejsko ime: Rift Skorel ) bizarni foteljaš iz galerije ješa koji nas drže u aparthejdu manjine nad starosjedilačkom većinom gorem od južnoafričkog: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
Najjači je ovaj na 4. slici ahhahaha, vidi maske u skladu sa raspoloženjem ccc
Čestitam profesore i sve najbolje!
Pa kazu ne mozes nigdje i nista ako nisi u SDA, eto sto lazu :D Dakle, DEMOKRATSKE AAKCIJE, stranka! :D
znači, na kraju, jedan senator se predomislio
Ura. Čestitamo.
Aferim legendo😊😊😊
Bosne bez Sandžaklija ne bi bilo, prirodno je da je Sarajevo srce Sandžaka 💪💪👏👏💚💚💚
Sebija na aparatima😈
Sandžak do Sarajeva 👏💪💪💪
FUJ GOVNO JEDNO!
SEBIJA NA RESPIRATORIMA
Ovih fukara i idiota na svijetu nema. Covjek zaposlio 150 mladih i ne valla vam. Pih.
I ujedno dozvolio da studenti medicinskih fakulteta mjesecima nemaju nastave.