Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komšić je,odmah nakon sastanka u barci, rekao da je izetbegović prevaren, a da je dodik dobio šta je htio (MMF pare). Sada će i Čović da u mehanizam ugura i kantone, gdje ga dodik i ivanić podržavaju, tako da izetbegović stvarno nije za političara ni za jednog vođu naroda, mada pokušava da glumi erdogana
...Dodik i Covke su puni masti a Bake uci, dok nauci ostat cemo golih gaca..
POkušava bakir glumit Erdogana pa hara po bošnjačkim kantonima, a van bošnjačkih kantona musliman ne smije prismrdit gdje ima šaka Hrvata. Toliko o snazi SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ko glasa za SDA poslije ovog neka se prijavi centru za osobe sa posebnim potrebama
Ma slabo i novinari prate. Izetbegović upravo izjavio da će se u razgovore sa Čovićem uključiti i Radončić !!! Podržavam Bakira Burekovića ali za razliku od njega nismo sigurni koga će Radončić tom prilikom podržavat !! :))) A kako je RAdončić stalno praćen od poliiiiiiiiicije , onda logično ne mogu više ti razgovori biti nasamo ni teoretski. Ahahahahhahah.
Politicari su kao vozovi jedni odu drugi dodju.Jedini koji su dojnji su nasa djeca,da vidimo dal ce te navijati kad vam djeca budu otplacivala njihove kredite .Trajace im plata jedva 3 dana.
Imali iko da zna da ovo nije prvi uradak bande Lajčak, Irinej, Dodik i Čović. Odmah izbore ili: 1. Pizdić da ODMAHdopuni kafanski dogovor sa izdvajanjem 200 miliona KM kredita koji je odobren sa procesuiranjem ratnih zločina i pljačke nakon smejenje nesposobnog Salihovića. AKo nema dobri domaćih platiti strane tužioce ! 2. Da radi veleizdaje podigne optužnicu protiv Dodika jer će mu te pare služiti za krpljenje bankrotiranog srpskog bankarskog sistema i jačanje državnih kapaciteta policije RS.
Policijom Srpske preko Dodikovog sina upravlja i korisiti zaštićene podatke Vučić, njegov ministar policije i sam Dodik. http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/08/igor-dodik-stoji-iza-firme-prointer.html
Jesu ga opalili po usima,al samo tako...e sad ces onaj "burek" da iskises sam, sunce li ti ridjobrado
...gdje ćeš pregovarati s'nekim ko izjavljuje da BiH nepostoji? a živi u toj državi i ta ga država hrani, nije samo da ga hrani već je i pokrade. Ehh Bake mislio sam da si pametniji
Prevesla ih Dodik ko' malu djecu! Dokle će Bošnjaci biti toliko glupi i naivni!
@Ronex Idi nekom hodži nek ti zapiše. Ili si zaboravio popiti jutarnju terapiju, ili si negdje na mrvama spavao!
Vidi Baketa što je zgrabio zeleno jaje
I najvecoj budali je sada valjda jasno da su gradjani BiH taoci ustava tj. taoci bosnjaka srba i hrvata.
taće Bakir issati...
Nisam strucan da ocijenim najbolje istinitost svih ovih navoda, ali mislim da svima polako postaje jasno, kao sto je neko vec i napisao. da Bakir Izetbegovic nema ni blizu kapacitet za vodju. Jedno je se furati na rahmetli babu, na Erdogana itd. Babo mu je bio bez sumnje pametan i veliki intelektualac sa, mozda najbolje reci, ogranicenim kapacitetom za politiku, ali ipak sasvim solidnim. Ovaj niti ima kapaciteta, a i okruzio se nesposobnim ljudima od Amira Zukica pa na dalje. Lose, kakogod.
Babo mu je bio isti ignorant. Nisu dzaba za Aliju govorili da je trebao biti hodza a ne predsjednik
Babo je bio jos gori
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobio sam iskrivljenje zglobova pišući DA SU IZETBEGOVIĆI NAJVEĆI Vakifi Srpske . Uzalud.
Sada Bakiru ostaje da postane srpski svetac ili da im nastavi mješat jer je zadovoljan tom ulogom !
čović: Hajde bake da de tucnemo 😂
izigrali su oni nas i izigravaju već 26god
Vidim svi komentarisu ovaj zeznuo ovog, dobili pare od mmf, itd..ovdje smo samo mi popusili(obican narod sve tri nacije i ostali), a agonija produzena i nista vise,dok se ove pare ne potrose..