Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezolucija bez svijesti nista ne znaci, to pisem kao Srbin. Pored toliko velikana iz naseg naroda, muka mi je da gledam murale krvnika, a bojim se da ova rezolucija nista nece promjeniti
Mene kao Bošnjaka je strah da oni s ovom rezolucijom samo pokušavaju ovdje zakuhati.
Kako se može dalje zakuhati, 49% naroda svakodnevno čini ispade da državu uništi i rascijepi ali ti je priznanje genocida zakuhavanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad će u udzbenike da je SDA kriminalna organizacija?
Kad HDZ i SNSD pa poslije i SDP.
Genocid je Presudjen.Politicko Vojno i Policisko Rukovodstvo je planiralo i pocinilo Genocid Zlocin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HOCE LI UCI U UDZBENIKE KRAVICA 93 NA BOZIC KADA JE ORIC KLAO DJECU ZIVE PALIO I NABIJAO NA RAZANJ? TO NIJE GENOCID PO VAMA
U stvari, mi Bošnjaci smo naivni bili, naivni i ostali. Vjerujemo u neku međunarodnu zajednicu i u pravdu koju će nam ona ko biva donijeti. A genocid nam se jednom desio jer međunarodna zajednica nije imala dovoljno volje da nas spasi. Evo vidimo šta se radi danas oko Ukrajine. Prepuštena gotovo sama ratu sa Rusijom. Hoću da kažem, moraš biti dovoljno snažan da te drugi ne "šutaju".
Pokusavam da shvatim ljude koji odbijaju da prihvate jedinu istinu za Srebrenicu 95.Niko nece ni da spomene NATO i zapad a oni su jedini krivci za sve sto se dogodilo.Oni su dali javni ili tajni signal da Srbi mogu uraditi to sto su uradili.NATO je naredbodavac a Srbi izvrsioci.
Trebate objasniti narodu da to nije obaveza svake zemlje da to udje u udzbenike.Ko to zeli uradice a onaj ko ne zeli nece.To je jednostavno tako i nikako drugacije.
Joj klikse,prešli ste svaku mjeru i granicu vi sa vašim objavama
Rezolucija ima ulogu da napravim trajni razdor među ljudima u bosni.
A genocid nije napravio razdor?? Vi čettnici ste toliki razdor napravili da niko ne želi da živi ni blizu vas.
Rezolucija o Srebrenici samo će da zakuva još više u ovom našem bosanskom loncu. Drugim riječima, samo nam je još ona trebala.
Od svega je najopasnije što roditelji već u drugoj, trećoj generaciji truju djecu mitovima, lažima i poluistinama. Bojim se da treba pomrijeti puno nas još prije nego dođu neki novi koji će istoriju čitati iz objektivnih izvora
Da vam iskreno kažem ova rezolucija više liči na "Pojo vuk magarca " !
svi koji slijepo mislite da ovo ima ikakve veze sa stebrenicom i genocidom : 😂😂😂
Nećemo im dozvoliti da ukaljaju obraz srpskog naroda.
Lako prepoznatljivi sendvico kisobranski botovi poznati po svojim kategoricno glupim komentarima. Mrs na Kurir!
A prijatelji, zašto tebe blokiraše? Izgleda da istina vrijeđa!?
Vučićeva posvećenost istini o dešavanjima u Srebrenici je korak ka izgradnji poverenja i pomirenju u regionu.
Srbot
Njegova odlučnost u sprečavanju usvajanja rezolucije odražava njegovu odgovornost prema Republici Srpskoj i srpskom narodu.
Vučićeva borba protiv rezolucije pokazuje njegovu posvećenost zaštiti nacionalnih interesa.
Istina, istina i samo istina.... da se nikada Srebrenica95 ne ponovi....