Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve u corku a imovinu oduzet djecu na radnu akciju
Hahaha to je sto se zna i vidi preko papira a ono sto se ne zna😂😂😂
Opet kažem Kadrić je za zatvora , svi su upozoravali na to ali....
Stanje u 24% normalno...
kad sebi ugrade klimu a staru operu pa je postave u dom, ili radiatore ofarbaju i vrata a kupe sebi na racun to isto novo pa proslijede u knjigovodstvo, to rade svi direktori.
Zato kadar bilo koje stranke vodi studentski dom? zasto ne neki konkurs da to obavlja strucno lice, koji ce znati da vodi tim ljudi, da studentima biravak bude lijep i jos na kraju da ima i profit.
Iako su nakon DF-a sa SDA nesto kasnije uspostavili, kako su se SBB dobro pokazali, malo su na izborima izgubili.
Kod SDA uprave i uvijek nepravilnosti i problemi od drzavne funkcije pa nanize do portira
Ima li i jedno javno preduzece pod SDA patronatom da radi posteno. Ja jedino postujem komunalce (gradska cistoca), da ne budem crnjak.
Nema razloga da njih aboliraš i oni su u pet deka. Na najednostavniji način knjiže se troškovi vožnji/tura. Npr. Dobrinja - odvoz smeća 3 x sedmično a obave se 2 vožnje ili Buća Potok 3 vožnje a obave se 2.
Gdje su sada oni botovi : TO FAHRO :)
Jučer gledam na tramvajskoj stanici čovjeka sa vidom ''sokola''. Ugleda dole između šina maljušnu mandarinu. Hitro se sagnu , uze je u ruku malo je protrlja i gled a da nije možda oštečena, hitro je stavi u džep svoje jakne. Nas pedesetak sve to vidi ali svako gleda na svoju stranu i optužuje onoga drugoga da je kriv za stanje naže drage Bosne ( BiH ).
gdje je pogana SDA balijca zakoracila tu vise trava nije nikla. dajte spisak preduzeca kojima SDA upravlja a da su u skladu sa zakonom ako ima ?
Gdje su revizori bili kada je domom rukovodio Kadric, da vide tih nepravilnosti i minusa...
Ima li i jedna firma a da nije duzna, propada ili pred stecajem.