Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tako se to radi, zadužiš državu kod međunarodnih institucija, kredit opereš na neku fiktivnu firmu ili izmišljeno udruženje, kad dođu pare na naplatu potkupiš tužioce i onda uživaš u milionskoj penziji. U međuvremenu MMF od države "otkine" te milione i to s je8enom kamatom, a te milione državi dostavi glupi i zatucani narod kroz akcice, povećane poreze itd.
Jedini grad koji ima privredu a u gubitcima jer ga aparat pojede..
Ako je novac namjenski utrosen, onda je uredu. Inace (procitajte na internetu), IMF (MMF) nema nikakve pravne mogucnosti za naplatu kredita! To su zelenasi! Oni zastrasuju duznike i stvarno, stvarno nemaju zakonske osnove za naplatu kredita. Obrazujte se malo
U Govnazdu sranje kao i obicno.
Zna se gdje je lova, potrosena u privatne režije SDA kriminalaca i pomalo u izborne pakete.
To je taj virtuozni menadžment na koji svi u državi treba da se ugledaju. Samo goražde se razvija, ostali nazaduju
Ma BPK je nepotreban. Citav kanton ima 40.000 stanovnika. Glupost je da bude kanton. KS mu je najblizi i treba ga spojiti i tako smanjiti administraciju.
@ChupaChuDragi moj prijatelju! Skoro sam odselio iz BPK-a pa kad sam vidio ovu tvoju cifru od 40 000 začudih se bola. BPK-a nema više od 28 000 stanovnika ni jednog više. U svakom slucaju slazem se sa svim tvojim izrecenim.
Zastara ba..... :)
Sve je to Ramovic dvecano potrosio. ...
Kod Bekte
aahahaha cuj hoce pare nazad...!
Pa nije im ni rečeno do kad da vrate ..
I sta sad? Ko su revizori? Ko ih imenuje? Dajte sta dobro ba..
Ja sam mala ovca samo cu gledat i baaa baaa b b aaa
Goražde radi, Sarajevo se gradi