Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde nece biti ni kako Bosnjo ni kako Srbin kaze nego kako svijetske sile odluce vijekovima su to radile a i dalje rade.
Pustite ljude nek slave šta hoće, koji vam je ku.. C
@melgibson Nema ništa u vezi Republike Srpske što treba slaviti.
"Bošnjaci, Hrvati i Srbi, kao konstitutivni narodi (u zajednici s ostalima), i građani BiH ovim utvrđuju Ustav BiH“ članovima I/2. i II/4. Ustava BiH, članom 14. Evropske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, članom 1. Protokola broj 12 uz Evropsku konvenciju za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, članom 1.1. i članom 2. stav (1) tačke a), b), c), d) i e) Međunarodne konvencije o ukidanju svih oblika rasne diskriminacije".
@Hogar Glupani glupi. Bosna nije nastala ujedinjavanjem manjih cjelina u veću ko Jugoslavija pa da možeš iznijet što si unio.
ha ha ha , neka odmah traže i ukidanje 4.jula Dana nezavisnosti Amerike, ha ha ha, kakvi su to bolesni umovi u rš
A da malo smirimo strasti i da balavci prestanu komenarisati? FBiH i RS nikada nece nestati, meni se to ne svidja ali tako ce biti. Pa moyete vi drobiti koliko zelite i "ratovati" po internetu ali tako je. Nacionalisti od rata pobjedjuju sa nekim odcjepljenjima i tako ce se i nastaviti. Sta krezubi seljak zna kad mu Bookir ili Dodo puknu pricu o nacionalizmu? Zato, ili se okrenuti buducnosti ili paliti odavde i cao.
gradjani su se 1 marta odlucili za sta su a Haski optuzenici poceli rat
Vidi ti turcina neobreznih... Ubi ih sto ih janjicar napravi uz tarabu i bog. Nego psetosavi drzavotvorni sto onako usraste staru Jugoslaviju?!
Ako se pokaže kao neustavan, neka se ukine. Ali šta ako nije?
Nikad za nikad!
I ovako do ko zna kad......vjerovatno dok ne nestane ovaca za šišanje.
prelijepa slika
Sta radi sud? Sta radi policija? Sve one koji ne postuju odluku ustavnog suda odmah pohapsiti
Eto taj Dejton, samo prepucavanja bezvezna, a ja gladan recimo, nemam posla, ali bitno je prepucavat se, njima je dobro u Dejtonskoj postavi, primaju plate zbudžeta i prepucavaju se, zato sam ih prokleo, bacio sam kletvicu na zastupnike bez obzira na marku i tip - na sve, preko 20 godina vuku nešto
@statican a ne zelim radit po Dejtonskoj postavi za 600 maraka a potrosacka korpa x2, ali to ne interesuje one koji rade bilo sta i zaradjuju, ako ikad se nadju u mojoj situaciji, ovako ce isto pisati i pricati
Hebes ekonomiju,bolje biti veca budala i smrad da bi u rs uspio
Prof. dr. Mirko Pejanović, član ratnog Predsjedništva RBiH, rekao je da se radi o tome da su u svim većim, srednjim pa i manjim gradovima BiH, a to su sve multietničke sredine, ljudi izlazili na referendum iz svih naroda, pa i iz srpskog. Ne bi te brojke od 64% bilo da i dio njih nije dao podršku. Izašli su i glasali su “za”! (odlomak za cetnicke djilkose koji ocigledno neznaju cinjenice sta je 01.Mart )
srbi su ovdje poptpuno u pravu. ako je 9. januar neustavan, onda mora bit i 1. mart. Koja je razlika u ta 2 datuma? srbi slave jedan a drugi ih vrijedja, bosnje slave drugi a prvi ih vrijedja tak da nije ni cudo sto ga niko ne postuje
BiH je država a RS je entitet! Kada su osudili Radovana Karadžića, trebali su ukinuti i RS i Federaciju i Brčko Distrikt i kantone!