Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reufe ne dipr
Pa ovo je fakat cirkusijada. Ako ti dobijes 500 glasova ja cu prestat koristit internet.
A da li Reuf ima svoj ajfon?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahahhahahahahahah aprililililili
kako se samo ovi ublehasi umisle da mogu proci na izborima...pa vi ste majke mi bolesni
Ne znam stvarno al toliko je bolesno ambicioznih na ljevom spektru političke scene u BiH da je to za nepovjerovati. Zlatko I imperator, Željko II prevarant i Reuf III uzurpator - dinastija ljevice će se nastaviti sa Emirom IV nervoznim samo dok se sa Reufom posvađa, a brzo će to za koji dan.
Seljacka politika, daj mu sve. Jos jedan protagonista rusenja lijeve opcije radi licnih razmirica. Njegova kandidatura predstavlja sramotu za Opcinu Centar, jer su kandidati iz Rogatice, Foce, Gorazda, Sandzaka. Ko je Samir Arnautovic za Novo Sarajevo, sve neki anonimusi.
Zarose mi oci kad vidim sloznost koju iskazuju SDA i SDP internet ratnici u napadima na Reufa. To obicno znaci da su se vec dobro uneredili. Reufe samo naprijed. Klixovi komentatori su poznati po svojim promasenim prognozama. Ovoliko njihovo kmecanje znaci da imas vrlo dobre sanse. Konkurencija ti je smijesna. Jedan kojem je najveci uspjeh sto je kao dir. sluzbe za zaposljavanje zaposlio vlastitu zenu, a drugi je poznat po svom vodjenju u smrt ljudi i firmi na cijem je celu bio...
Mislim da Sluzbena stranica Gradjanskog saveza najbolje govori omkakvoj silnoj partiji se radi, imaju citavih 761 lajk!
Bome smeta oba vrućina plaho i tebi i Ceriću.
Ja stvarno sve ovo ne razumijem i ove glasače. Kako može biti načelnik neke opštine ako nije rođen u ovom gradu....
i zašto neki u svojim biografijama kriju gdje u se rodili i gdje su završili fakultet. Valjda da se ne vidi da je mjesto rođenja nekome sandžak ili negdje drugo, a da je fakultet završio u Travniku a da nije vidio Travnika...kao što je Koldžo završio.....
pa moze Dzevad Becirevic kriminalac iz kednog sela kod Rogatice i to 8.godina. Jad od naroda i drzave a on danas bogatas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zašto klix briše komentare koji ne odgoraju njihovnim političkim mentorima, sramota.
djeca ti se smiji moj Reufe
Reufe djeca ti se smiju. Ma za Damira glasati u Centru nek posamara ove djilkose.
Narcis,protjerati iz BIH
Za ovu stranku i ovoga kandidata, ne znam, ali trebalo bi i vrijeme je, da se pojavi neko, sposoban i markantan, tipa N. Durakovića, da promijeni u potpunosti stanje na političkoj sceni ove propale zemlje i največeg dijela građana, neovisno o imenu ili vjeri, da preduzme mjere, prvo u uvođenju reda i odgovornosti, za kriminal, a nikako kao Lagumđija koji je sa svojim kokošarima sebe naturio za predsjednika SDP-i napravio istorijski sunovrat u svim segmentima vlasti.
Žali Bože, u ono malo ministrovanja uspio je samo Iphone zavrnuti. Kasno je bilo da klepi nešto ozbiljnije.
Pa nemere to tako,moras Baketa pitati mozesli ti pobijediti.
DAJ MI BOŽE VLAST PA MAKAR U MJESNOJ ZAJEDNICI!!
Reufe, što predaješ Općinu Centar u ruke SDA? Providan ti je ovo potez, da sam ga ja, kao politički laik, skontao, a kamoli ovi što ordiniraju po klixu godinama.