Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu ostavku ? Ministri, direktori i ostala politička bagra u BiH bi prije prodala oca, mater, ženu i djecu nego podnijela ostavku i sišla s fotelje. Oni su emotivno vezani sa foteljom kao kurva sa vibratorom.
e da vi rajo znate, kaki nas kriminalci vode .. ukrali sebi državu, religiju, vjerske zajednice, vojsku, a vi navijate, urlate, pjenite i čekate da se medjusobno pokoljete u njihovo ime, a oni već spremili i humanitarnu, i municiju, i oružje da vam prodaju za porodične šorvane i bubrege
POTPUNO OCEKIVANO! PRAVOSLAVNI, KATOLICKI I MUSLIMANSKI CETNICI SU U OGROMNOJ VECINI U DANASNJOJ, DEJTONSKOJ BH. Konacno su uspjeli pobiti skoro sve Bosnjake/Bosance, protjerati, napraviti pogrom i sada SLAVE. Imaju vlast, imaju vojsku, imaju policiju, imaju medije, obrazovanje i td. DIJASPORO, PROGNANI OPAMETITE SE. Ti kojima idete i kojima ostavljate pare su vam najveci neprijatelji koje mozete zamisliti.
Reufe ne seri
UBIJ ZAKOLJI DA HRVATSKO DIJETE I DIJETE MARINE PENDEŠ NE POSTOJI
Svim izdrkanim srbima, prljavim srpkinjama i nakaradnoj srpskoj djeci koji će slaviti genocidno zločinački 9 januar, dan kad su izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca odlučili da Bošnjaci nestanu, želim mnogo SMRTNIH SLUČAJEVA, UBISTAVA, SILOVANJA, PLJAČKI, KARCINOMA, LEUKEMIJE I DRUGIH NEIZLJEČIVIH BOLESTI, INCESTA, PEDERASTIJE I PEDOFILIJE sa željom da izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca 9 januar iduće godIne dočekaju pod zemljom
placeeeeeeem, placeeeeem kao dijeteeeeeeeeee
Ovaj reuf realno samo sere.. populista.. javi se kad produciras neki plan od desetak tacaka.. tvoja sadasnji angazman je samo reakcija na desavanja. ti nam dodzes ko politicki analista..
Eto reufe samo tebe cekaju da preuzmes kormili 😂
ŠTOOO PA NIJE ONA TRUBAČ?????????
Šta je Reufaga dorate-mazgo bosanska nešto te muci nije ti dobro. ..
Prvo ti vrati mobitel koji si otidjio iz ministarstva.
srbi zlo balkana br. 1 koje nikad ne miruje
Janjicaru nisi se javljao kad je isla na proslavu Oluje. I srbe je bolio kur neka ide. Ova balincad je tacno najgora vrsta srba.
Dajte ljudi,pa do kada ce ovako skandalozni postupci prolaziti bez ikakve odgovornosti? Ako se prihvatite pozicije onda MORA POSTOJATI ODGOVORNOST ZA VLASTITE POSTUPKE NA FUNKCIJI KOJU OBAVLJATE! Bez toga nema drzave niti bilo cega drugog.
zar ovdje ima morala