Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majke mi kasabu ce te napraviti, poceti ce ljudi da loze u soliterima i da cjepaju drva po balkonima, ali SDA pravi ugodjaj u Sarajevu kakav im je kuci bio po selima. korida na Kosevu 2020
Sve seljacine Kalesijske,cijepaju parket pa loze.
posto je sarajevo najbogatija opstina i zaradi vise od republike srpske sasvim je normalno da su im skuplje komunalije.....gledajuci ove cijene bilo bi realno da sarajevo placa bar jos 30% skuplje grijanje,vodu,struju....jer zive najmane 30% bolje od ostatka bih....
SDA je udruzena zlocinacka organizacija sa ciljem da se Bosnjacima sjeme zatre na Balkanu a sve uz gromoglasne aplauze IZ. Veca nevolja po Bosnjake i od genocida i od srbsko hrvatskog agresora.
Oni su zaštitili Muslimane u Sarajevu u periodu rata, tako što su ih držali u logoru pod zaštitom nato snaga.
Konakoviću- odlaziiiiiii. Nema ti ni Sebija više toliku vlast pa da joj podilaziš, ako te fahro ne zaštiti a primakao si se, narod ćete nogirati!
posto je sarajevo najbogatija opstina i zaradi vise od republike srpske sasvim je normalno da su im skuplje komunalije.....gledajuci ove cijene bilo bi realno da sarajevo placa bar jos 30% skuplje grijanje,vodu,struju....jer zive najmane 30% bolje od ostatka bih....
suludo je da grijanje bude 150 maraka, niste normalni
koje ste vi Sarajlije glupani, pustili ste seljake, SDA, sandžaklije da vam rasture čaršiju, sad vam naplaćuju unazad nešto se nekom digo q__rac da vam naplati i vi ćutite ko mrtve pi4ke .. jarani moji, idite sa Teočancima tamo pred predsjedništo i napravite lom
nisu ni sarajlije što su nekad bile. ovi današnji s kafe na kafu, svjetski prvaci u pametovanju i šupljiranju a o kukanju i kmečanju da ne govorimo ko da je 93-a. zato im sandže i istočna bosna kroje gaće.
Danas grijanje sutra voda struja..
Ne treba im platiti ovaj retroaktivni racun, pa nek oni (vlada)tuzi građane ako smije, jer ce izgubiti spor i platiti troškove postupka! To je ravno retroaktivnom placanju hljeba kao juce si ga platio marku a danas dodjes u granap i kazu ti duzan si još 20 feninga od juce jer je brasno danas poskupilo!
majku vam vašu bezobraznu. uvoznik bh gas distributer sarajevo gas pa do toplana. jedna firma je ovde viška. vjerovatno bh gas ali može se preskočiti i sarajevo gas. uh ne može jer je sda kadar tu zzaposlen
Udri bagru kamatama i plijeni imovinu , samo tako ćete se riješiti bagre koja tu ne pripada.Nigdje u svijetu ne možeš živjeti u glavnom gradu a nemati za struju , vodu , grijanje a imati stan jer si ga dobio kriminalnom radnjom ili pod sumnjivim okolnostima.Prodaj i idi u rodno selo ako nemaš za računa.
Prvo će da nam ga nabiju koliko god mogu,a onda će pred izbore iduće godine da ga izvlače pomalo. E pa stoko glasaj 2018 za one što ti ga "pomalo izvlače" ne gledajući koliko su ti ga zavukli prije toga.
Treba nas gaziti zato sto smo pizdurine. Kad zapalimo 200 auta u gradu i napravimo barikade svuda ko Francuzi onda ce mozda biti nesto od nas. Sve dok posmatramo "proteste" iz obliznje baste uz kaficu ili na TV-u i treba nam ovako. Samo gazi!
Samo cijepaj ako ne plate oduzimaj i radijatore i stanove , to je preduslov pravne države.
Sami smo birali i sta sad hocemo. Ili jos gore nismo ni izasli na izbore i opet sta hocemo, znaci da nam je sve jedno. Ali valjda ce jednom neko i odgovarat za ove lopovluke i cistu kradju gradjana. Nek prvo naplate dugovanja a onda nama koji plachamo redovno povecaju cijenu. Lopovi.
Konakoviću počeo rasti nos kao u Pinokija.
Rekreativno naplacuju😆😆😆
"Civil disobedience is civil defence "