Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast,samo da vise vjernika dodje u ovu ljepoticu i obavlja namaze i klanja se gospodaru jedinom.Amin
blago meni ja sam sebi sma gospodar i slobodan čovjek jah miline.
Lijepo citiraš Hitlera :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepo
Sta je tu lijepo???? Lijepo je to sto ce zagadjivati krscanski puk, a?
Produzi dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba pare uložiti u FERHADIJU ali u Banjaluci ! Okupiti ćemo se aBd na otvorenje , ima da nas bude 50 000 . Selam i Ramazan Šerif Mubarek Olsun
Jednostavna a prelijepa!
Samo je one and only ona Ferhadija u Bluci, sve ostalo su kopije. Ne znam sta zbunjete narod sa tom sarajevskom Ferhadijom? Zna se koja dzamija je Ferhadija, a tu preimeunujte u neku drugu.
Ovo je definitivno pomoglo Sarajevu. Sad ce Allah iz zahvalnosti da popravi stanje sa vodom u KS, rijesti ce i probleme sa prijevozom, nedostatak investicija, popravit ce i stanje nezaposlenosti.. E slijepci, slijepci, ili bolje reci ovce
Gospodji Pandurevic ste ukinuli komentare, da je ne bi ko slucajno uvrijedio na klixu, a na svaku vijest gdje je Islam, dzamija, vjernik, vehabija, stavite komentare. Mi muslimani smo najprljaviji narod na svijetu. I samim tim smo zasluzili da nestanemo.
Taj Muahmedov rasadnik bolestina srusiti treba. Bosancuge samo na svojoj bosni graditi mogu sta hoce, na onom sto je njihovo. A druge zagadjivati svojome ne-kulturom i bolestima, nitko normalan dopusitit ne moze!
Nisi vrijedan ni sekunde mog zivota, ali moram ti ovo reci KOLIKO SI TI BOLESTAN GOVORE TVOJI KOMETARI!!! TI SI RASADNIK ZLA,SAM SE JADAN GUSIS U NJEMU!!!
Hvala Bogu! Samo se trebamo potruditi biti bolji ljudi i vjernici, jer stanje jednog naroda neće biti promijenjeno dok taj narod ne promijeni svoj odnos prema sebi.
i prema Bogu, prije svega.
Aferim :)
eto posla za nezaposlenei ljepote imamo ih baš dosta na svakom koraku narod je željan spavanja i odmora, upravu su oni kad kažu takmiče se ko će više izgraditi bogomolja, a fasade ofucane po gradovima.