Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je problem njegovo porjeklo, e moja bošnjaci jadovi jadni. U ovom gradu papak ti ne da radiš, šta god i kako god uradio ti nisi pdooban (osim ako si na budžetu tj iz Naše stranke.) Sameru svaka čast,,upornost se isplati
Bošnjaci, dižite čovjeku spomenik, budite realni
mrzim te alija jer si balija doveo si govna i seljacine u Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo prilike da oni koji su srali za muzej, sad pokažu zašto im muzej treba i odu da ga obiđu. Ja ne znam ni da su škole često vodile đake ni dok je radio. Elem, tražili ste, evo vam ga. Pa da vidimo sad kulturu i profil stanovništva.
Da su otvorili kakvu kafanu folkoteku radilo bi kak je grad Sarajevo postao da u sred Ferhadije imamo folkoteku a u strosi folk club DODJE PAPAK VEDRA CELA I OD GRADA NAPRAVI SELO surova realnost
Da su otvorili kakvu kafanu folkoteku radilo bi kak je grad Sarajevo postao da u sred Ferhadije imamo folkoteku a u strosi folk club DODJE PAPAK VEDRA CELA I OD GRADA NAPRAVI SELO surova realnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trg heroja A zašto onda turistički vodić uze da slika prvo sa njom i Pašovićem. Štto ga sada ne haju! Vidjeli sa kim se ima posla. Trebao si da na RFI-u da čuješ " pohvale" tvome gazdi. Najinteresantnije su one oko namještenij konkursa u kulturi i koje je mjesto dobila njegova sekrtetarica u Nadzornom Odboru u največoj ustanovi kulture u KS. O još sposobnim-ha kadrovima koje je " rasporedio" ovih dana. To ni magarci iz SDA nerade!
Moj skople, pa ispade ne možeš pohvaliti nekoga da ti neki skople ne "razbistri" glavu. Valja ili ne valja, meni je porastao u očima zbog ovog i neka se otvori muzej. Nisam glasao za njih, a sada ću u inat vama isfrustriranim i plaćenim agentima glasati. Dugo sam ja na klixu, prepoznam ko je ko i upravo su me zbog ovih SDA trolova banovali, slovom i brojem 6 puta. Pozdrav i uzivaj u životu. Život je jedan.
...šta je nama naša borba dala !? da imamo "ministra" čija će najveća zasluga biti da je otkov'o zakovan muzej - čista ahreologija...
Sta hoćeš ? Da ministar kulture otvori 100000 radnih mjesta ? Da reformise penzioni fond ? Da sprovede poreske reforme? Eh to mora SDA uraditi. Čovjek radi svoj posao i dobro mu ide.
Ministru svaka čast. Za ovih nekoliko mjeseci je možda i najuspješniji ministar. Neka se drugi ministri ugledaju na njega i neka rade, pa makar sitnice. I to će nam dobro doći.
trg heroja Jesi li mu ti " savjetnik"??? Ne budalesaj! I onako se nečeš ništa okoristiti, brzo će 5 Oktobar, rani radovi na rekonstrukciji!
Jesam vala, evo uzimam 3000KM mjesečno, ne znam sta ću od para. Sta ima još kod tebe ?? Hoćemo li glasati za Koldzu i Bukija ?
Amin
Može oboje
Residatu svaka cast.
Opet izjava bez pokriča odkud ti pare kukavče sinji. Jedino ako daš iz svog džepa! Ovaj što nije proćitao ni jednu knjigu, nije išao u teatar i slične kulturne manifestacije je obečao!?!? Kulturnjaci ne lipšite do zelene trave. No, i vi ste međusobom razjedinjeni - pa vam ovakvi likovi vode kolo!
Eh vidiš, upravo taj će otvoriti muzej, a ti nacitani ga zatvorise. Sta je jasmila zbanic uradila za kulturu ? .., a zna uzimati pare na projektima.
Takvima ko sto si ti ne treba dat ni pric muzeju. Vas treba gore na Cevljanovica skupa sa svim kadrovima SDA i ostalim pa da se bodete glavama, ali na prostoru 2x2 ne vecem
BOT BOTUJE MOJ JARAN BOTUJEM I JA
hocel tu bit hrane za glande, ako nece tace nam onda? o.O
Deretić i popadija se plaše istine: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/skandalozni-udzbenik-za-sesti-razred-deca-uce-da-su-srbi-oteli-kosovo-od-albanaca-clanak-1889553 http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/zbog-udzbenika-sa-falsifikovanom-istorijom-i-patrijarh-irinej-reagovao-clanak-1890017
Cetnik Radoncic i njegovi podanici vjerovatno placu jer oni svrsavaju na proteste ,neimastinu i sl,sad nemaju o cemu u avazu pisati
Dobro je, samo neka nije na nivou BiH :D Jedna po jedna zajedinčka insituticija na nivou BiH kako se čini. Razlog zašto je zatvoren (pokušaj da se finansira na državnom nivou) nije uspio. E sad, prođoše dvije godine ni zašto.
dobro i sta sad
ne znam samo kome ga otvaraju?????????
dajte otvarajte fabrike,,zaposljavajte narod,,pustite se muzeja